![]() |
|
helezon sorunu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
beddri ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2009 Saat 20:59 |
öncelikle yorum ve bilgilerini paylaşan bütün peugeotturkey ailesi bireylerine teşşekkür ederim.
sorunum 3.5 mm fk marka spor yaylardan aldım takriben 6 ay önce ve takılırken ölcülüp bicilip takıldı ama bir kac gün önce sağ tarafın sol tarafa oranla daha yukarda olduğunu farkettim yani örnek verecek olursam sağ tarafa 4 parmağımı dikey olarak rahat bir şekilde sokabilirken solda girmiyo ve bunu düz bir zeminde denedim araca bindiğimdede bunu hissediyorum sizce nedir sorun ?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı yay takılmışsa ikisinede. Kulelerde eğilme olabilir. öncelikle aracı rot balanscıya götürüp gerekli ölçümleri yaptırın. Kule eğilmesi tabiri sizi korkutmasın 30 - 40 liraya presleterek düzelttirebilirsiniz. ama öncelikle iyi bir rot balanscının ölçümü ve yönlendirmesi gerekli.
|
|
![]() |
|
beddri ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı yay takılmışsa derken ne demek istediğinizi pek anlayamadım fk 3.5 mm yayları idi takılanlar. |
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı yaydan bendede var, iki tarafta aynı yükseklikte. bi rotçuya yada taktırdığın yere göstermende fayda var.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |