![]() |
|
Ankara Yardımm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2011 Saat 09:35 |
||
Arkadaşlar merhabalar; Eskişehir'de bir 106 gti kullanıcısından arkadaşım duymuş ve bana kadar geldi. Konu bahsi geçen 106 gti sahibi arkadaş bu ankara'daki meşhur ustaya aracını bırakmış araçtaki tüm sesleri kesip aracın süspansiyonunu opel komforuna getirmiş ve 1 yıl ömrü oluyorsa ön takımın 5 yıl ömrü oluyormuş. Böyle bir usta bilen gören duyan var mıdır? Eğer yoksa şu 106 gti yı aramaya başlıcam.
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ümit kardeşim valla ben duymadım ama konuyu güncel tutmaya çalışırım elbet gören duyan vardır...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Walla bu ustayı bulmak şart mehmet1965 söyledi o konuşmuş 106 gti ile ama adamın dükkanın ismini hatırlamıyo :((
|
|||
![]() |
|||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende öyle birini bilmiyorum, öğrenebilseniz süper olurdu arabam rot balansa girecek gene
|
|||
ph2 stock 306 gti
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
||
Kuzen şu konuyu iyice bir araştır hatta arkadaşı bulursan hep birlikte görüşelim , neler yaptırmış , ne kadar harcamış öğrenelim.
|
|||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hadi hayırlısı, bekliyorum haberlerinizi
|
|||
ph2 stock 306 gti
|
|||
![]() |
|||
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
||
O çocukladan biri bizim mahallede ben onu çevireyim. Mehmeti tanır mı.
|
|||
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |