Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ankara Yardımm

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 106
Forum Tanımlaması: Peugeot 106, 1991'den 2004'e kadar Fransız otomobil üreticisi Peugeot tarafından üretilen süper mini grubundaki efsane otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16833
Tarih: 01 Ağustos 2025 Saat 22:29
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Ankara Yardımm
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Ankara Yardımm
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 09:35
Arkadaşlar merhabalar; Eskişehir'de bir 106 gti kullanıcısından arkadaşım duymuş ve bana kadar geldi. Konu bahsi geçen 106 gti sahibi arkadaş bu ankara'daki meşhur ustaya aracını bırakmış araçtaki tüm sesleri kesip aracın süspansiyonunu opel komforuna getirmiş ve 1 yıl ömrü oluyorsa ön takımın 5 yıl ömrü oluyormuş. Böyle bir usta bilen gören duyan var mıdır? Eğer yoksa şu 106 gti yı aramaya başlıcam.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 09:39
ümit kardeşim valla ben duymadım ama konuyu güncel tutmaya çalışırım elbet gören duyan vardır...Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 09:40
Walla bu ustayı bulmak şart mehmet1965 söyledi o konuşmuş 106 gti ile ama adamın dükkanın ismini hatırlamıyo :((

Mesajı Yazan: Emre Ekrem
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 09:42
bende öyle birini bilmiyorum, öğrenebilseniz süper olurdu arabam rot balansa girecek gene 

-------------
ph2 stock 306 gti

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 09:47
Orjinalini yazan: undertaker undertaker Yazdı:

bende öyle birini bilmiyorum, öğrenebilseniz süper olurdu arabam rot balansa girecek gene 
öğrenirsem haber veririm zaten ankara buluşmasına kadar hallettireyim diyorum. yoksa şu sert süspansiyon yüzünden aracımı değiştireceğim. ( ki hayran olduğum kasaya sahip araca biniyorum) çok kötü hayal kırıklığındayım.

Mesajı Yazan: muzarix
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 11:02
Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

Arkadaşlar merhabalar; Eskişehir'de bir 106 gti kullanıcısından arkadaşım duymuş ve bana kadar geldi. Konu bahsi geçen 106 gti sahibi arkadaş bu ankara'daki meşhur ustaya aracını bırakmış araçtaki tüm sesleri kesip aracın süspansiyonunu opel komforuna getirmiş ve 1 yıl ömrü oluyorsa ön takımın 5 yıl ömrü oluyormuş. Böyle bir usta bilen gören duyan var mıdır? Eğer yoksa şu 106 gti yı aramaya başlıcam.

Kuzen şu konuyu iyice bir araştır hatta arkadaşı bulursan hep birlikte görüşelim , neler yaptırmış , ne kadar harcamış öğrenelim.

-------------
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 11:05
Orjinalini yazan: muzarix muzarix Yazdı:

Kuzen şu konuyu iyice bir araştır hatta arkadaşı bulursan hep birlikte görüşelim , neler yaptırmış , ne kadar harcamış öğrenelim.
bal köpüğü renginde bir 106 gti zaten eskişehirde 2 tane bal köpüğü 106 gti var ikisini de çeviricem :))

Mesajı Yazan: Emre Ekrem
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 11:26
hadi hayırlısı, bekliyorum haberlerinizi 

-------------
ph2 stock 306 gti

Mesajı Yazan: muzarix
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 12:12

Orjinalini yazan: muzarix muzarix Yazdı:

bal köpüğü renginde bir 106 gti zaten eskişehirde 2 tane bal köpüğü 106 gti var ikisini de çeviricem :))

O çocukladan biri bizim mahallede ben onu çevireyim. Mehmeti tanır mı.

-------------
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net