![]() |
|
Yağ seviyesi kafa karışıklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2021 Saat 19:51 |
Arkadaşlar 2 hafta önce triger değişirken usta yağı da değişmişti. Ama hiç seviye çubuğunu falan bakmadığı için ben sabah ilk çalıştırmadan önce baktığımda 4 dişin üstünde yani maksimumun üstünde çıkıyor. +1 diş kadar daha fazla çıkıyor. Ancak araçla yol yapıp düz bir zemine çekip stop edip 15 dakika sonra baktığımda 3 diş çıkıyor. Yani 1 diş eksik gibi gösteriyor. 15 dakikada azdır diye düşünüp bugün yine aynı yerde 1 saat sonra baktığımda yine 1 diş eksik, ancak yine bu sabah hiç çalıştırmadan önce baktığımda maksimumun bile üstünde görünüyor. Fazla yağ zararlı biliyorsunuz. Ancak sabah maksimumun üstünde çıkan yağ seviyesi, otobanda sağ çekip 1 saat bekledikten sonra 1 diş eksik çıkıyor. Aklıma gelen yağın 10 40 olmasından dolayı geç kartere süzülmesinden dolayı sabah çıkan sonucun doğru olduğu geliyor. Yani yağ 250 gram fazla yağ var. Bu zarar eder mi çekmeli miyim?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çubuktan mı bakıyorsunuz yoksa ekrandan mı?
|
|
![]() |
|
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çubuktan bakıyorum hocam ekranda yok bizde. Ama hallettim sabah çıkan doğruymuş. Fazla yağı şırınga ile çektim. Yol kenarına çekip stop edip 1 saat beklediğinizde 1 diş eksik çıkıyor. Çünkü yağdaki kurum nedeniyle yağın tamamı kartere inemiyor. birde 10 40 yağ olduğu için sanırım. Ama sabah tüm yağ kartere inmiş oluyor. O da doğru sonucu veriyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |