|
Aux Aktifleştirme |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Ouzhan0734
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ouzhan0734
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2019 Saat 20:39 |
|
Arkadaşlar iyi forumlar dilerim,
Peugeot 207 1.4i Trendy aracım var, Rd4 teyp var üzerinde. Yalnızca CD çalar ve Radyo aktif. İstanbul Anadolu yakasında yardımcı ses girişini aktifleştirip aux kablosu yaptırabileceğim elektronikçiler var mıdır ?
|
||
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Avrupa yakası olsaydı yardımcı olurdum. İllaki vardır PSA grubu araçlara bakan yerler yapıyordur diye düşünüyorum. Bir kaç yere sorup fiyat almakta fayda var.
|
||
Ouzhan0734
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ouzhan0734
|
|
|
||
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teybin fotosunu ekler misin?
|
||
Ouzhan0734
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ouzhan0734
|
|
iso0625
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eger ille yeni teyp diyorsan hocam ben sana orjinal RD45 teyp bak derim hem bu olculerde hatta tipi ayni hemde dahili bluetooth var aux ile ugrasmana gerek kalmiyor bluetooth uzerinden cok guzel dinleniyor(istersen yine aux baglanir). Ben 407 aracima uyguladim cok guzel oldu.
|
||
Ouzhan0734
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ouzhan0734
|
|
Amacım zaten CD yazmadan müzik dinleyebilmek; aux şart değil :) lakin elimdeki sistemi ekonomik olarak revize edebiliyorsam onu deneyeceğim, yoksa cd işine devam biraz daha. Aslında PP2000 cihazı olan bir arkadaşım olsa basit bir işlem olarak görünüyor bu aux meselesi... Desteğiniz için teşekkür ederim üstat
Düzenleyen Ouzhan0734 - 28 Nisan 2019 Saat 20:37 |
||
iso0625
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Rica ederim ne demek. Evet çok kolay bir işlem ama cihaz lazım işte. Bazı yerlerin 100tl gibi rakamlar istediğini duymuştum. Gereksiz pahalı bence bu işlem için. Bir de aux kablosu alacaksınız.
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
forumumuzda istanbulda bir üyemizde pp2000 olan bir arkdaşımız vardır görürse aktiflerştirmek için yardımcı olacaktır sanırım ismi aklıma gelmedi. ben böylebir parça aldım. kablo çok gözüme baytıyor.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Ouzhan0734
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ouzhan0734
|
|
|
||
Ouzhan0734
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ouzhan0734
|
|
|
||
TeamMcLaren
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TeamMcLaren
|
|
hocam avrupa yakası için öneride bulunabilir misiniz? teşekkürler.
|
||
ersinzf
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Oğuzhan kardeş merhaba.
Sırf sana yardımcı olayım diye siteye üye oldum. Anadolu Yakası'nda neredesin sen? Bende Lexia cihazı mevcut, sana yardımcı olabilirim. Ben Ataşehir- Ümraniye taraflarında oluyorum. Bana bir şekilde iletişim bilgini ulaştır. Herkese hayırlı akşamlar.
Düzenleyen ersinzf - 10 Mayıs 2019 Saat 10:45 |
||
Ouzhan0734
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ouzhan0734
|
|
teşekkür ederim üstat, mesaj olarak gönderdim iletişim bilgilerini.
|
||
Ouzhan0734
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ouzhan0734
|
|
Bugün Ersin abi ile buluşup aux aktivasyonunu gerçekleştirdik. Kendisine bir kez daha burdan teşekkür ederim... Forum ve forumdaki tüm arkadaşlara da emekleri, önerileri için teşekkür ederim.
|
||
ersinzf
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kardeşim ne demek, küçücükte olsa bir faydamız dokunduysa ne mutlu bana.
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
avrupa yakasında yardımcı olabilirim.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
TeamMcLaren
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TeamMcLaren
|
|
Yardımcı olursanız memnun olurum hocam, bir arkadaşımın ihtiyacı var
|
||
Siret
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
merhaba banada aux u aktifleştirmek için yardımcı olurmusunuz?
Telefonum 0530 8349837
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
kusura bakmayın mesajı yeni gördüm, istanbul bayrampaşa ilçesindeyim, haftaiçi 19:00 20:00 dan sonra genelde müsait oluyorum, size uyarsa özelden yazın gün belirleyip yapalım.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |