![]() |
|
Peugot 207 Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hunkarus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2020 Konum: almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2021 Saat 08:43 |
Selemun Aleyküm arkadaslar
aracim 207 (2019) Problemim su resimde goruldugü gibi termostat sorunuvar sanirim arabayi yarim bir saat sürdüm halde normalde 90 derece olmasi gerekirken hic olmadi benzin göstergeside sapitti sebebi neden olabilir arbayi kapatincada bir 10 15 dk motorda ses bitmedi |
|
![]() |
|
hunkarus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2020 Konum: almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
berate38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Aynı sorun Bende de var ısı sensörüyle birlikte komple termostat değiştirdim geçti tekrar başıma geldi
|
|
![]() |
|
tesekkurler peki beni bir iki gün böyle idare edermi
|
|
![]() |
|
berate38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Termostatın üstündeki Motor ısı sensörü arızalanıyormuş normal şartlarda hararet 90 ama ibre yanlış gösteriyor bir sorun olmaz baktınız olmuyor benim gibi termostat değiştirin düzelir.
|
|
![]() |
|
antipollution ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2021 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antipollution
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bu ısı sensörünün 10 derece daha düşük gösterme ihtimali var mı? Benim arac aşırı ısınıyor ama gösterge hep 90 larda
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bizim motorlar yüksek ısıda çalışıyor 90 derece normal benim 3008 ve önceki peugeotlarda öyleydi. Uzun yolda serin olursa hava 85 civarına düşer o kadar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |