![]() |
|
Far Ampulünü Tutan Tel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozturksmh ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2021 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksmh
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2021 Saat 17:09 |
Arkadaşlar merhaba, bir konuda bilgi ve yardımlarınızı isteyeceğim;
Far ampulünü tutan teli far değişimi yaparken düşürdük ve kaybettik ve nereye sorduysam bulamadım. Bu şekilde far yuvasında sabit durmuyor ve sürekli hareket ediyor. Bu teli nereden bulabilirim. Bilgisi olan veya daha önce başına gelen varsa nereden temin ettiğini yahut nasıl bir çözüm bulabildiğini paylaşabilir mi lütfen?
Şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
ozturksmh ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2021 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksmh
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada aracım 2009 model Peugeot 207 1.4 VTİ
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef çok zor bulunur. Çıkmacılara gidip bulabilirsiniz anca. Onlarda kırık far vs çoktur.
Veya diğer tarafı sökün onu referans alarak çelik bir tel bulup büküp bir şeyler yapabilirsiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksmh
Anladım hocam, son çare öyle yapacagım, teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen bulmanız zor hocam arkdaşımızın dediği çıkmacılarda kırık far üzerinden ancak bulursunuz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Nurettin46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
😁 😁 Merhaba 2 adet mevcut bende 05437471043 kaza yapmıştım yeni far aldım eskileri kırdım içinden çıktı dediğiniz teller
|
|
![]() |
|
Nurettin46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
Merhaba cevap yazdım sms atin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |