![]() |
|
amfi - bass - 2 adet kolon arıyorum .... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2009 Saat 11:19 |
|
arkadaşlar amfi bass ve iki adet kolona ihtiyacım var çok para veremem açık konuşiyim 2. el arıyorum...
|
||
![]() |
||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bass kabinli olucak arkadaşlar...
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
elimde sierra 30 cm bass we DLS anfi war 4 kanallı pro
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
çok harap değilse , bi fiyat verebilirmisin:/
|
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
ben aldıgım malzemelere harap bakmam baktırtmamda. aldıgım günkü gibi temizdir. bilen bilir. sierra 30 cm sub kabınlı 120 tl DLS pro 4 kanal anfı 250 tl
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
tamam kızma mirak niye kızıyosun :))) ben bu fiyatları şu anda veremem ama teşekkür ederim.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
http://www.sahibinden.com/super_firsat!!pioneer_teyp-mid_takim-amfi-bass-bass_kutusu-02WQQaXQQ10053320WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar bu arkadaşla kopnuştuk bu aletlerin hepsine 125 tl ye anlaştık kargo ona ait (antalyadan) sizce nasıl bana fikir verebilirmisiniz..? Düzenleyen HakanGokdemir - 17 Eylül 2009 Saat 14:48 |
||
![]() |
||
|
bence al ama son sahibi olmada
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
alıyım mı? mirak son sahibi olma derken ne demek istedin zaten çok para değil bide ben 2. el mal satmam 1-2 sene sonra veririm birine gider ne diyosun alınır mı?
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
bence hiç kaçırma. umarım kaset çaların mekaniğinde sorun yoktur. geri iadesi falan olmaz.açıkca yazmış, yeri göğü inletmez ama işini de görür. 125 TL lik ses alırsın.
bütçen bu kadarsa kaçırma... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
ya ben aslında teyp kullanmayı düşünmüyorum orjinal type kaldırmaz mı? zaten yeri göğü inletsin istemiyorum ben içerde temiz bi ses istiyorum . hadi bide sana şu senin araçtaki teyp soriyim sen nekadara aldın memnunmusun bende düşünüyorum almayı bakalım güzel bişiy bulursam .. hayırlısı :) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
o teyp alınır mı yaa :) alma usta ne yapacaksın onu pioneer ve sony2nın 150-180 tl arası cd calar yenı model amfı cıkıslı teyplerı var
|
||
![]() |
||
|
benim fikrim orjinalden şaşma. Orjinal teybine anfi çevirici al bir tane 20-30 lira
bir tane 2 kanallı anfi biri bassı kaldırır diğerini köprüleyerek hoparlörü bağlarsın
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
bende aynen senin gibi düşünüyorum mirak orjinalden şaşmıcam ama bu konularda fazla bilgim yok bu dediklerini yapmayı düşünebilirim. teeşekkürler |
||
![]() |
||
serkansevil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkansevil
|
helix 1000w kabinli bas harwerd 5 kanl anfi 300 veririm sana
|
||
![]() |
||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
Öncelikle karar senın arkadasım ama bence ısrarla alma derim bu tesko işi aceleye gelmez alıp kurdurdukdan sonra yaw keşke almasaydımda azcık daha para verıp şunu alsaydımda bas daha guzel vururdu felan filan dedınmı işte o zaman iş işden gecmıs oluyor ve o aldıklarında dogal olarak elınde patlıyor madem paran az , acele etme bence önce amfi sonra bas ondan sonrada kafana gore takılırsın ama yınede karar senın hayırlısı olsun
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
Fatih bey, ne yaptın set işini? ses çıkmadı senden...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
|
ya sorma bu ara aracı bakıma soktum bayağı masraf yaptım biraz sallıcam set
işini sanırım bide karar verdim biraz daha bekleyip adam gibi bişey yapıcam hayırlısı eywallah eğer karar verirsem zaten yazarım haberiniz olur ...:)
|
||
![]() |
||
uc9096 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
|
Senin ilacın bende. 250 liran varsa bass anfisi 1300 watt çift bobin bass var.. ;)
532 697 20 87
|
||
! 34 Uc9096 !
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |