![]() |
|
207 1.4 hdi için h&r 35mm yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atillasamyeli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillasamyeli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2022 Saat 11:24 |
Arkadaşlar selamlar forum'daki ilk konu açışım hatam varsa düzeltin
207 1.4 hdi mda 5 cm presli yay mevcut. 35mm H&R yaylarım var. taktırmak konusunda kararsızım. kimisi sert diyor kimisi konforlu diyor bu konuda bana yardımcı olacak kullananlar varsa yorum yazarsa sevinirim kasislerde tak tuk seslerinden çok rahatsızım. yaylar presli olduğu için esnekliği Yok normal araba çukura girerken yay açılıp nasıl çukuru dolduruyorsa yaylar Presley olduğu için ben de bu olmuyor arabayla beraber çukura giriyorsunuz. h&r leri taksam nasıl olur?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
esneyen daha fazla konforludur diğeri sert kalır. Spor yay 3.5 cm arabada 1.4 hdi motor hafif oldugu için aşırıda düşmez bence daha iyi olur
|
|
![]() |
|
atillasamyeli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillasamyeli
![]() ![]() ![]() ![]() |
ruhsatta 1265 kilo yazıyor çokta hafif değil. ama presliden çok daha iyi olur diye düşünüyorum
H&R kullanan yokmu acaba 207 hdi da?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atillasamyeli
![]() ![]() ![]() ![]() |
yayları taktırdım gayet qüzel oldu. siz siz olun spor yay alın pres yaptırmayın..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |