![]() |
|
Peugeot 207 1.4 hdi marş basıyor ama çalışmıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
skystar316 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2019 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skystar316
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2022 Saat 20:47 |
Aynısı geçen ay bende oldu. O vak vak diye tabir edilen el pompası sisteminde sızıntı vardı . Sİstem hava yapıyordu ve start almıyordu. Yan sanayi parça ile değiştirmiştim. 250 tl pompa tertibatı 300 işçilik verdim. Orjinal parça bin küsür idi .
|
|
![]() |
|
Hasandag ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2021 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buji ve akü olabilir
Düzenleyen Hasandag - 28 Aralık 2021 Saat 12:53 |
|
![]() |
|
wizardmendo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2019 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı wizardmendo
![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum bu durum ya aküden yada yakıt pompasından kaynaklanır. Eğer araç çalıştıktan sonra tekleme veya stop yapmıyorsa o halde yakıt pompası sağlamdır. geriye tek seçenek akü kalıyor. Muhtemelen soğuk havada akü pompaya ve marş motoruna yetmediği için bu sorunu yaşıyorsun.
|
|
Peugeot 207 1.6 HDI Premium
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam
Soğuk havalarda çalışmamasının en büyük nedeni akü bitikliğidir. Kontrol ediniz.
|
|
![]() |
|
skystar316 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2019 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skystar316
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar arkadaşlar, bir kaç gündür sabahları araç çok zor çalışıyor. Marş basıyorum gazda veriyorum ama çalışmıyor. Kaput içerisinde yakıt sistemindeki hava almaya yarayan küçük bir pompa var. Ona bir dakika pompalayınca el ile, yakıt sıvısı boruda görünüyor . Direksiyondaki arkadaşa marş bastırıyorum çalışıyor. İlk başlarda yakıt düşük seviyelerde diye yapmıştır diye düşünmüştüm ama ful depo da aynı durum yaşanıyor. Sorun ne olabilir acaba?
İyi çalışmalar dilerim herkese.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |