![]() |
|
araç için cd -mp3 hazırlamak? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2014 Saat 12:56 |
arkadaşlar araçta orjınal radyo/cd çalar var ,usb girişi yok biliyorsunuz . bende cd hazırlamak istediğimde 11-12 parça alıyor cd ve çok az .buna bir çare ?
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
?
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Çare teybi değiştirmek yada
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24084 inceleyebilirsin. Keyifli forumlar
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
usb/sd cd changer MODÜL alıp araç teybinize bağlatın, internette aracınıza uygun bulursunuz maksimum 200tl.
ben de audio system kullanıyorum, memnunum. |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kac dklık parcalar koyuyorsun cd ye normalde 22 tane alması lazım ben öle dolduruyorum
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
cd calar , mp3 de çalabiliyor.
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Arkadaşlar bu konuda bende muzdaribim FM Transmitter denedim 2 tane bozdum çöpe gitti verim vermiyor o aletler. Track de iyi olmuyor az alıyor bir sürü CD oluyor. Audio System var oda çok pahalı bir alet malesef
![]() |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |