![]() |
|
207 model çeşitleri? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2014 Saat 16:51 |
||
207hdi modelleri için en boşundan doluya doğru sıralarmısınız ?
|
|||
207 hdı comfort
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
30 puanlık yazılı sorusu gibi olmuş.
sahibinden.com a bakmalısın. orada daha net bulursun.
|
|||
![]() |
|||
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
||
:) öğretmen olduğumdan olabılır.ama bılgısı olan varsa bu konud sevinirim arkadaşlar.
|
|||
207 hdı comfort
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
2009 207ler makyajlandı. Bunu ön tampon ve arka lambalardan anlayabilrisniz. Makyajlı ve eski kasaların donanım paketleirnin ismi fark edebiliyor. 2009dan sonra en dolu model envy dir ama son demlerinde Urban move çıktı o da full serilerden . En vasatı trendy. Kuzenimde 2011 trendy 1.4 dizel var servo direksiyon-ön sis farı-elektirkli ayna-2 airbag var sadece. |
|||
![]() |
|||
||
bende 207 sahibiyim. 207 iyi araçtır.sağlamdır.hatta bana eski kasa 308 den bile güzel geliyor tasarımı. hangi modelinin full olup olmadığı bende bilmiyorum. ama ben 207 almadan önce 1.5 ay iyice araştırdım.forumlarına üye oldum,kronik sorunlarını öğrendim. dizel alacaksan tadından yenmez zaten. benim araç benzinli ama şehir içi 55-60 krş arası yakıyor. kısacası şehir içinde affetmiyor. Düzenleyen maverick - 12 Şubat 2014 Saat 01:01 |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
En boş ve en dolusunu söyleyebilirim, en boşu trendy en dolusu allure...
|
|||
![]() |
|||
||
en boşu trendy diyorsunuzda bende de trendy donanımlı 207 var. sürücü ve yolcu hava yastığı, abs, klima, aux girişi, soğutmalı torpido gözü standart. daha ne olsun..
|
|||
![]() |
|||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
||
trendy boş, premium dolu
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Hocam ben şu var veya bu yok demedim ki ne olursa olsun diğer modeller arasında en boşu trendy daha altı yok. |
|||
![]() |
|||
||
Ben, tredy modelini bos diyorlar ama en bosunda bile bunlar var daha ne olsun babında soylemistim. Kimseyi hedef almadim. |
|||
![]() |
|||
Nil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
||
Mrb arkadaşlar Peugeot 207 2012 model 1.6 Vti otomatik vites km:20.000 araç almak üzereyim.yakıt tüketimi nasıl acaba ? Araçtan şikayetleri olan alma diyen var mı ? bir bayan olarak arıza fln durumları olursa uğraşmak zor olucak.Şimdiden tşk.
|
|||
![]() |
|||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
||
en boş trendy değil comfort modeli, trendy de çoğu markada opsiyon olan donanımlar standart;
cd/mp3 çalar, soğutmalı torpido, yükseklik ayarlı yolcu koltuğu , adaptif farlar gibi. yani bunlar da boşuysa dolusu iyiymiş.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |