![]() |
|
PSP 3004 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 Saat 01:23 |
arkadaşlar artık psp de fazla oyun oynamadığım için satıyorum,herhangibir sorunu yok kopya oyun oynayana bilir.
Düzenleyen mimitt - 06 Ağustos 2011 Saat 12:14 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satıslar mehmet kardess :)) bu ıs bıraz alıskanlıktır. sen bırakmayı basarmıssın :))
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bencede Çok Fena Bir Bağımlılık Yapar Nasıl Vazgeçtin :)) Bendede Var Boş Bulunduğun Anda Sarılıyorum ...
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
bıraktığım yok yahu,pc yi yeni güncelledim,xbox 360 da var :) bu kenarda yatıyor,bi ara gps cihazını alıp kullanayım dedim ama kimsede memnun değil onun için elden çıkarmaya karar verdim.
|
|
![]() |
|
güncel :)
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Yanlız sanki fiyatı biraz fazla 350 liraya artık mnillet psp go satıyor ?:S
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
pazarlık payıda var tabiki ama psp den go ların çok tutulmadığıda aşikar.bende bir ara niyetlendim am adiğer serilere göre kullanması daha zor ve sıkıntılı bence.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |