![]() |
|
2008 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gurhansalman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhansalman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2019 Saat 07:43 |
merhaba dün itibari ile pegeout 2008 1.6 vti 2008 araç aldım aracım LPG ve tam otomatik. Eşim beğenmişti arabayı biz de bir fazla Aldık , Opel corsadan buna binince gerçekten çok iyi hissettirdi fakat canımı sıkan bir nokta oldu. Sahibinden bakarken araba 5 ileri gözüküyordu fakat 4 ileri olduğunu öğrendim alınca. Test sürüşü yaparken 70 km geçememiştim arabada yakıt yoktu. Bir diğer konu ise yolda biraz hızlaniyim dedim çok fazla devir yükseliyor + olarak yol sesi inanılmaz geliyor. Bu sesi azaltmanın yolu var mıdır acaba? Ayrıca bu aracı nasıl bilirsiniz.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınız hayırlı olsun. Yol sesine yapacak birşey maalesef yok camlardan rüzgar geliyorsada biraz kesmek için cama rüzgarlık taktırabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
gurhansalman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhansalman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim biraz da kötü bir asfaltta gitmişim. Dün İstanbul otoban kullandım ve öyle rahatsız edici bir ses yokmuş biraz evham yapmışım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |