|
2011 5008 vites kutusu arızası(çözüldü) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
gairdneri
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gairdneri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
selam .benim araçta aynı durumda izmittetim .çözbildinizmi |
|
kaya_suat
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kaya_suat
|
Start Stop Aküsünün voltajı düşük olabilir ölçtürdünüz mü
|
|
Adam01
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2021 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende 2011 model 5008 var, otomatik kullanımda 6.vitese geçince kavrama boşa düşüyor.2 3 yıl önce volant baskı balata değişimi yapmıştım.Titreme sarsıntı yok..
|
|
Ahmet Altaş
1. Vites Kayıt Tarihi: 2 Saat 52 Dakika önce Konum: İşçi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet Altaş
|
Slm alyk bendede Citroen C4 grand Picasso var aynı arıza benimde başıma geldi araştırıyorum siz bulabildiyseniz irtibata geçebilsekde bana yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler
|
|
Ahmet Altaş
1. Vites Kayıt Tarihi: 2 Saat 52 Dakika önce Konum: İşçi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet Altaş
|
Slm alyk bende Citroen C4 grand Picasso var aynı arıza benimde başıma geldi araştırıyorum siz bulabildiyseniz irtibata geçebilsekde bana yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
|
|
Ahmet Altaş
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet Altaş
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |