|
serviste tavan boyama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2014 Saat 13:43 |
arkadaslar daha once konu acmistim.aracimin tavan vernigi atmisti boyali oldugu solendi gunes yanigindan beende de aracimin tavanini serviste boyatmak istiyorum servis bana ne kadar bi fiyat cikarir ne kadar cikarirsa normal olur.
|
|
206rc
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
düzeltme olmayacagı icin kaporta islemi olmayacak, eski artıkları sokecekler, astar ve boya atıcaklar tahmini 200-250 tl tutar.
edit: serviste derken, pejonun kendi servisine goturursen 1000 tlni fln alırlar, sanayide bir boyacıya gidecegini farz ederek soledim ilk fiyatı. Düzenleyen herry - 10 Kasım 2014 Saat 14:25 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Katılıyorum dışarda 300 TL fiyat veriyor çoğu boyacı.Ancak servis malum. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
ben luleburgazda oturuyorum tavan ve marsbiyere(ezikler var)500 tl ile 650 tl fiyat cekjyorlar bu normalmi birde tavani boyatirsam ilerde satarken sorun yasarmigim sonucta gunes uanigindan boyanmis vernikte tekrar atarmi.
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
guncel
|
|
206rc
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilerde satarken sorun olmasını istemiyorsan suan ki halini foto olarak cek, boyalı tavan olursa satamam diye dusunme, ülkede milyonlarca insan yasıyor alıcısı mutlaka cıkar. boyasız hastası olanlar aradıgını bulur, boyalı da olsa farketmez diyenler de aradıgını bulur. hic endiselenmeyin. arabanızın keyfini cıkarın.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
500 TL tavan ve marşpiyeller için kafidir.Tavan önceden boyalı ise zaten ezikler ve vernik atması varsa bunları kurtarmanın tek yolu temiz bir boya ilerki zamanın pek önemi yok var tabikide ama şuan kadar önemli değil demek istediğim dikkat etmeniz gereken temiz kaliteli sağlam bir boya olsun ton tutsun ayırmasın sizin için önemli olan bu onun dışında ilerde illaki zorlanırsınız ama yapıcak birşey yok benim görüşüme göre vernik atık veya ezik gezmektense temız boyalı olarak gezerim daha iyi.Fotoğrafları çekin yine siz bir kenarda dursun derim işlemler esnasında elinizde kanıt olur.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |