|
2017 partner tepee esp lambası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ulas55
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2020 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 5 Saat 44 Dakika önce Saat 17:03 |
slm arkadaşlar yeni bir sorunla gene burdayım bu sefer aracım sabahları garajda çalıştırdıktan 10-15 sn sonra esp ışığını yakıyor sadece esp yanıyor abs yada motor lambası yanmıyor bu arada araç henüz 102.000 km de ve tek elden kullanıyorum garaj da duruyor ve şirket aracı değildir.
gelelim olayın nasıl geliştiğine tam 1 ay oldu şehirler arası seyehatte iken bir benzinliğe yakıt ikmaline girdim hava da yağmurluydu neyse yola çıkarken benzinlikte biraz gaza fazla bastım patinaj edecek gibi oldu esp devreye girdi düzeldi normal müdahale etti yani buraya kadar normal sonra yola devam ettik samsuna kadar gittim.Sabah kalkınca arabayı çalıştırdığım da 10 sn geçmedi esp ışığı yandı aracın ekranın da esp-asr faulty aracı tamir ettirin uyarısı çıktı stop ettim tekrar çalıştırdım gene hata verdi bu arada cruz kontrol de devreden çıktı çalışmıyor du o anda neyse çıktım yola 3-5 km gittim araç ta ısın dı yolda giderken bi baktım kendiliğinden söndü lamba sonra gün boyu bi kaç defa durup kaltım çalıştırdım bida lamba yanmadı sonra ertesi sabah aynı şeyi gene yaptı ısındı gene söndü o şekil de 1 hafta gezdim evime dönene kadar ve hala devam ediyor aynı sorun ama şu var her sabah yapmıyor artık bazen de akşam bi yerden çıkarken ilk marştan sonra yapıyor artık sönmüyor bi defa aracı stop edip çalıştıtırsam sönüyor abs sensörü diyenler oldu hepsini kontrol ettim tek tek soketlerine kablolarına varana kadar herşey normal ki abs ışığı yanmıyor başka ışıkta yanmıyor sadece esp yanıyor neden olabilir acaba böyle bi tecrübe yaşayan oldumu acaba ben hala araştırıyorum muhtemelen çok basit bi sorun ama bulacağım...
|
|
en güzeli tabiki senin olandır.
1999 wv polo 1.6 alm 2013 fiat fiorino 1.3 mj. panaroma 2017 toledo 1.4 tsı dsg 125 hp aktif kullanılan 2017 partner tepee 1.6 hdı 115 hp allure aktif kullanılan |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |