serviste tavan boyama
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307 hakkındaki tüm makaleler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=37269
Tarih: 08 Ocak 2025 Saat 09:57 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: serviste tavan boyama
Mesajı Yazan: emresensoy307
Konu: serviste tavan boyama
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2014 Saat 13:43
arkadaslar daha once konu acmistim.aracimin tavan vernigi atmisti boyali oldugu solendi gunes yanigindan beende de aracimin tavanini serviste boyatmak istiyorum servis bana ne kadar bi fiyat cikarir ne kadar cikarirsa normal olur.
------------- 206rc
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2014 Saat 14:24
düzeltme olmayacagı icin kaporta islemi olmayacak, eski artıkları sokecekler, astar ve boya atıcaklar tahmini 200-250 tl tutar.
edit: serviste derken, pejonun kendi servisine goturursen 1000 tlni fln alırlar, sanayide bir boyacıya gidecegini farz ederek soledim ilk fiyatı.
------------- Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2014 Saat 14:29
herry Yazdı:
düzeltme olmayacagı icin kaporta islemi olmayacak, eski artıkları sokecekler, astar ve boya atıcaklar tahmini 200-250 tl tutar.
edit: serviste derken, pejonun kendi servisine goturursen 1000 tlni fln alırlar, sanayide bir boyacıya gidecegini farz ederek soledim ilk fiyatı.
|
Katılıyorum dışarda 300 TL fiyat veriyor çoğu boyacı.Ancak servis malum.
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2014 Saat 15:24
ben luleburgazda oturuyorum tavan ve marsbiyere(ezikler var)500 tl ile 650 tl fiyat cekjyorlar bu normalmi birde tavani boyatirsam ilerde satarken sorun yasarmigim sonucta gunes uanigindan boyanmis vernikte tekrar atarmi.
------------- 206rc
|
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2014 Saat 18:24
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2014 Saat 22:33
ilerde satarken sorun olmasını istemiyorsan suan ki halini foto olarak cek, boyalı tavan olursa satamam diye dusunme, ülkede milyonlarca insan yasıyor alıcısı mutlaka cıkar. boyasız hastası olanlar aradıgını bulur, boyalı da olsa farketmez diyenler de aradıgını bulur. hic endiselenmeyin. arabanızın keyfini cıkarın.
------------- Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 10 Kasım 2014 Saat 23:48
500 TL tavan ve marşpiyeller için kafidir.Tavan önceden boyalı ise zaten ezikler ve vernik atması varsa bunları kurtarmanın tek yolu temiz bir boya ilerki zamanın pek önemi yok var tabikide ama şuan kadar önemli değil demek istediğim dikkat etmeniz gereken temiz kaliteli sağlam bir boya olsun ton tutsun ayırmasın sizin için önemli olan bu onun dışında ilerde illaki zorlanırsınız ama yapıcak birşey yok benim görüşüme göre vernik atık veya ezik gezmektense temız boyalı olarak gezerim daha iyi.Fotoğrafları çekin yine siz bir kenarda dursun derim işlemler esnasında elinizde kanıt olur.
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
|