|
aracim boyadan cikti |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2014 Saat 17:04 |
Arkadaslar daha once konu acmistim aracimda vernik atmasi var diye tavanda kaputta araci kaportacilara gosterdim ve cogutavanda boya var demisti aracimi luleburgazda gezer otoya carsamba sabahi biraktim ve bu gun aradilar aracimi almaya gittigimde bu en cok korktugum renk farkinin olmasiyd Ama aracimi gordugumde bu kadar kaliteli bir is cikarmislarki aracim sifir arac gibi olmus aracim 2006 seytan kirmizi 307 renk tutmaz diyenler gelsin iscilik gorsun kirik olan aynamida yapmislar luleburgaz gezer oto...
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Birde usta bana tavanda ve kaputta boya yokmus ama bu neden olmus bilemiyoeum dedi araci yikarken basincli su icerisinde kucuk tas parcalari gelmis olabulir dedi ve araci yikarken dikkat et su saati olan yerlerde yika dedi bazilari kuyu vurup direk cekiyorlarmis.
|
|
206rc
|
|
koray.turan
3. Vites Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
Hayirli olsun fotigraflarini bekliyoruz
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Saolun yarin kismetse ataicam aksama...
|
|
206rc
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı olsun herkes kötü işçilik çıkarcak diye bişey yok bir kerede iyisi denk gelsin şansınız varmış güle güle kullanın.Ancak bakalım o öyle hemen anlaşılmaz bir yağmur kar soğuk güneş yesin ilerleyen zamanlarda ne olucak ondan sonra verirsiniz tam notlarını şuan daha yeni çıktı kusursuz gözükmesi normal.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle, ilk cıktıgında guzel gozukur illaki. Boya kendini zamanla gosterir, bence de not icin acele etmeyin. Hayırlı olsun bu arada güle güle binin. Kuyu suyundaki tas olayı da ilk defa duydum, eyvallah bilmis olduk biz de. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kaç liraya boyatınız, bende bir ara düşünüyorum ,sadece tavan mı boyandı ?
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Benim tavan ve on kaputta vernik atmasi vardi aracimi yikarken atmisti tavan on kaput alt marsbiyerler (ezikler vardi)arka bagaj kapaginda ezik birde arka tamponun ordan su aliyordu stepneye bi yere sordum 750 tl dedi ama ortam cok pisti sonra arkadaslarimin tavsiye ettiyi yere gittim biraz pahali yapar ama temiz yapar icine siner dendi 1500 tl dedi 1200 liraya anlastik ve ilk izlenim tertemiz bir iscilik yapmislar.boyaya eskitme yapmislar birfe hic renk farki yok.
|
|
206rc
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |