aracim boyadan cikti
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307 hakkındaki tüm makaleler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=37703
Tarih: 07 Ocak 2025 Saat 06:14 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: aracim boyadan cikti
Mesajı Yazan: emresensoy307
Konu: aracim boyadan cikti
Mesaj Tarihi: 20 Aralık 2014 Saat 17:04
Arkadaslar daha once konu acmistim aracimda vernik atmasi var diye tavanda kaputta araci kaportacilara gosterdim ve cogutavanda boya var demisti aracimi luleburgazda gezer otoya carsamba sabahi biraktim ve bu gun aradilar aracimi almaya gittigimde bu en cok korktugum renk farkinin olmasiyd Ama aracimi gordugumde bu kadar kaliteli bir is cikarmislarki aracim sifir arac gibi olmus aracim 2006 seytan kirmizi 307 renk tutmaz diyenler gelsin iscilik gorsun kirik olan aynamida yapmislar luleburgaz gezer oto...
------------- 206rc
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 20 Aralık 2014 Saat 17:19
Birde usta bana tavanda ve kaputta boya yokmus ama bu neden olmus bilemiyoeum dedi araci yikarken basincli su icerisinde kucuk tas parcalari gelmis olabulir dedi ve araci yikarken dikkat et su saati olan yerlerde yika dedi bazilari kuyu vurup direk cekiyorlarmis.
------------- 206rc
|
Mesajı Yazan: koray.turan
Mesaj Tarihi: 20 Aralık 2014 Saat 18:09
Hayirli olsun fotigraflarini bekliyoruz
|
Mesaj Tarihi: 20 Aralık 2014 Saat 21:13
Saolun yarin kismetse ataicam aksama...
------------- 206rc
|
Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 21 Aralık 2014 Saat 00:27
Hayırlı olsun herkes kötü işçilik çıkarcak diye bişey yok bir kerede iyisi denk gelsin şansınız varmış güle güle kullanın.Ancak bakalım o öyle hemen anlaşılmaz bir yağmur kar soğuk güneş yesin ilerleyen zamanlarda ne olucak ondan sonra verirsiniz tam notlarını şuan daha yeni çıktı kusursuz gözükmesi normal.
------------- Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000 Asaleti Renginde Saklı...
|
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 21 Aralık 2014 Saat 02:00
samet206 Yazdı:
Hayırlı olsun herkes kötü işçilik çıkarcak diye bişey yok bir kerede iyisi denk gelsin şansınız varmış güle güle kullanın.Ancak bakalım o öyle hemen anlaşılmaz bir yağmur kar soğuk güneş yesin ilerleyen zamanlarda ne olucak ondan sonra verirsiniz tam notlarını şuan daha yeni çıktı kusursuz gözükmesi normal.
|
kesinlikle, ilk cıktıgında guzel gozukur illaki. Boya kendini zamanla gosterir, bence de not icin acele etmeyin. Hayırlı olsun bu arada güle güle binin. Kuyu suyundaki tas olayı da ilk defa duydum, eyvallah bilmis olduk biz de.
------------- Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
Mesajı Yazan: baybaba
Mesaj Tarihi: 21 Aralık 2014 Saat 10:38
Kaç liraya boyatınız, bende bir ara düşünüyorum ,sadece tavan mı boyandı ?
|
Mesaj Tarihi: 21 Aralık 2014 Saat 10:53
Benim tavan ve on kaputta vernik atmasi vardi aracimi yikarken atmisti tavan on kaput alt marsbiyerler (ezikler vardi)arka bagaj kapaginda ezik birde arka tamponun ordan su aliyordu stepneye bi yere sordum 750 tl dedi ama ortam cok pisti sonra arkadaslarimin tavsiye ettiyi yere gittim biraz pahali yapar ama temiz yapar icine siner dendi 1500 tl dedi 1200 liraya anlastik ve ilk izlenim tertemiz bir iscilik yapmislar.boyaya eskitme yapmislar birfe hic renk farki yok.
------------- 206rc
|
|