|
307 SENSÖRLÜ ÖN CAMI DEĞİŞTİRDİM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
aokaymaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2014 Saat 16:48 |
Arkadaşlar geçen hafta 2003 model 307 technoplus aracımın kırık ön camını değiştirdim.
Yaptığım araştırlamalarda 280 TL 350 TL 300 tl gibi fiyatlar verdiler Ankara şaşmaz sanayi sitesinde bir hemşehrimin işyerinde 230 TL dedi ancak hemşehri indiriminden (eski iş arkadaşımın kuzeniymiş) 200 TL ye değiştirdim Camın markası capital marka Cam değişimi öncesi yağmur sensörü çalışmıyor far sensörü çalışıyordu(önceki cam yan sanayi camdı-uyduruk bir marka) Cam değişimi sonrasıda yağmur sensörü çalışmıyor far sensörü çalışıyor (capital marka) Not: Konuyu duyurular kısmına açacaktım ancak o kısma konu açamadığım için buraya açtım.(yöneticiler uygun yere taşıyabilirler) Maksat cam değişimi yapacak arkadaşların fiyat konusunda bilgisi olsun Gerekirse yardımcı olması için tel ile ararız...
Düzenleyen aokaymaz - 14 Mayıs 2014 Saat 16:49 |
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
tolga.onal
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Geçen yıl Orjinali 550 TL
Yan sanayisi 250 TL idi bende yan sanayi taktırdım ama atermik özelliği yok güneş önceden rahatsız etmezdi araba güneşte kalsada çok aşırı ısınmazdı ön camdan şimdi ne yazık ki o özellikleri kaybettim
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yağmur sensörünün jelini kontrol ettiniz mi? Sensör arızalarının geneli jelin özelliğinini kaybetmesi sonucu olur.
|
|
aokaymaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Vallahi ben jelinden çok anlamıyorum. oradaki arkadaş eski camdakini söktü yeni cama takti üzerinde silikon gibi bişey vardı ancak özelliğini kaybedip kaybetmediğini bilemiyorum nasıl anlaşılır acaba (yada ben söksem tekrar takabilirmiyim)
|
|
2013 308 Sportium
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(2)
|
Alttaki alıntıda arkadaş anlatmış, bütün sorularınızın cavabını bulabilirsiniz.
|
|
aokaymaz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkürler paylaşım için
|
|
2013 308 Sportium
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |