|
407 EGR-TURBO ARIZASI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
turku455
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 00:13 |
MERHABA ARKADAŞLAR.YAKLAŞIK 1 YILDIR 407 2.0 HDİ KULLANIYORUM.ARABAYI İLK ALDIĞIMDAN BU YANA ANİ GAZ VERMELERDE KAMYON GİBİ SİYAH DUMAN ATIYORDU.BİR KAÇ USTA EGR PROBLEMİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.ŞİMDİYE KADAR UMURSAMADIM.FAKAT ARTIK CANIMI SIKMAYA BAŞLADI VE BU GÜN BİR USTAYA GÖTÜRDÜM EGR TEMİZLEDİ SİYAH DUMAN OLAYI ÇÖZÜLDÜ FAKAT ŞİMDİ MOTOR ARIZA LAMBASI YANMAYA BAŞLADI VE TURBODA PROBLEM GÖRÜNÜYOR.İŞİN İLGİNÇ TARAFI ŞİMDİYE KADAR ÇALIŞAN TURBO EGR TEMİZLENİNCE NASIL ARIZALANDI?BÖYLE BİR İHTİMAL VAR MI?
BU KONUDA BİLGİSİ VEYA DENEYİMİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMINI BEKLİYORUM
|
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhba hocam turbo arzasını olduğunu nası anladın.. araç 3000deviri gecmıyomu lambayı yaktıktan sonra
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
turku455
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MERHABA HOCAM.TAMİRDEN SONRA TEST SIRASINDA ARACIN BAŞINDA OLAMADIĞIM İÇİN DEVİRLE İLGİLİ BİRŞEY SÖYLEYEMEYECEM.FAKAT BİLGİSAYAR BAĞLANTISI YAPILDIĞINDA HATALARIN OLDUĞUNU GÖRDÜM.BİR KAÇ DEFA SİLDİ FAKAT TEKRAR GELDİ.ARAÇ LİFTTE OLDUĞU İÇİN VE AKŞAM OLDUĞU İÇİN YARIN SABAH DEVAM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.
|
|
KIZILASLAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
tamircilere güven olmuyorki bir yeri yaparken bir yeri bozuyorlar ondan onrada bizim orasıyla bir işimiz yoktuki deyip işin içinden çıkıyorlar seninkide öyle bişey olmuş olabilir.....
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
turku455
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
YARIN TURBO SÖKECEKLERMİŞ AYARLARINA BAKACAKLARMIŞ FALAN.
BU İŞ AYARLAMAYLA ÇÖZÜLMEZ İSE TURBO FİYATLARI NE KADAR ACABA?
|
|
turku455
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
GALİBA ÖYLE OLACAK.ÇÜNKÜ BENİM TURBOYLA BİR SIKINTIM OLMADIĞINI PROBLEMİN BU İŞLEMDEN SONRA OLUŞTUĞUNU SÖYLEYİNCE BİLMEDİĞİM TEKNİK TERİMLER, AÇIKLAMAR İLE KIVIRMAYA BAŞLADILAR.
|
|
turku455
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba arkadaşlar.dün açmış olduğum konu bu gün sonuçlandı.yapılan işlem ve ücretler hakkında sizleride bilgilendirmek istedim.
1)4 adet ısıtma bujisi değişti fiyatı 100 tl 2)EGR temizliği 3)Turbo sökülerek temizliği ve testi yapıldı.turbo valve çıkma bir valve ile değiştirildi fiyatı 150 tl. sıfırı için 500 tl istediler 4)50 tl temizlik için kullanılan sprey vs.. 5)300 tl işçilik toplamda 600 tl mal oldu.fiyat biraz yüksek geldi.fakat bulunduğum ilçede fazla bir seçeneğim olmadığı için yaptırdım.sorun şimdilik çözülmüş gibi.
|
|
Süleyman kocakaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Süleyman kocakaya
|
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE YENİ ALDIM 407 2000 HDİ ZOR KAYIT OLDUM BİLGISAYARDAN USTA BAKTI TURBO ARZALI DEDİ BENİM USTAYA GİDİŞİMİN SEBEBİ 170 HIZ DA MOTOR ÖLÜYOR KONTAK KAPATIYOM TEKRAR ÇALIŞTIRIP DEVAM EDİYOM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BİRDE SABAH LARI ÇOK DUMANLI CALIŞIYOR eskişehir de usta sı varmı egr temizliği için tavsiye edermisiniz
Düzenleyen Süleyman kocakaya - 14 Mayıs 2018 Saat 22:50 |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Sabahları duman siyah ise senin derdin enjektör.. |
|
Süleyman kocakaya
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2018 Konum: Eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Süleyman kocakaya
|
Yeni Temizlettim arkadşım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |