Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

407 EGR-TURBO ARIZASI

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 407
Forum Tanımlaması: Peugeot 407, 2005'ten 2011'e kadar üretilen 406 serisinin yenilenmiş hali geniş bir aile otomobilidir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35354
Tarih: 06 Ocak 2025 Saat 13:06
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 407 EGR-TURBO ARIZASI
Mesajı Yazan: turku455
Konu: 407 EGR-TURBO ARIZASI
Mesaj Tarihi: 30 Mayıs 2014 Saat 00:13
MERHABA ARKADAŞLAR.YAKLAŞIK 1 YILDIR 407 2.0 HDİ KULLANIYORUM.ARABAYI İLK ALDIĞIMDAN BU YANA  ANİ GAZ VERMELERDE KAMYON GİBİ SİYAH DUMAN ATIYORDU.BİR KAÇ USTA EGR PROBLEMİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.ŞİMDİYE KADAR UMURSAMADIM.FAKAT ARTIK CANIMI SIKMAYA BAŞLADI VE BU GÜN BİR USTAYA GÖTÜRDÜM EGR TEMİZLEDİ SİYAH DUMAN OLAYI ÇÖZÜLDÜ FAKAT ŞİMDİ MOTOR ARIZA LAMBASI YANMAYA BAŞLADI VE TURBODA PROBLEM GÖRÜNÜYOR.İŞİN İLGİNÇ TARAFI ŞİMDİYE KADAR ÇALIŞAN TURBO EGR TEMİZLENİNCE NASIL ARIZALANDI?BÖYLE BİR İHTİMAL VAR MI?
BU KONUDA BİLGİSİ VEYA DENEYİMİ OLAN ARKADAŞLARIN YARDIMINI BEKLİYORUM

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hsnsnl
Mesaj Tarihi: 30 Mayıs 2014 Saat 00:23
merhba hocam turbo arzasını olduğunu nası anladın.. araç 3000deviri gecmıyomu lambayı yaktıktan sonra

-------------
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance

Mesaj Tarihi: 30 Mayıs 2014 Saat 00:36
MERHABA HOCAM.TAMİRDEN SONRA TEST SIRASINDA ARACIN BAŞINDA OLAMADIĞIM İÇİN DEVİRLE İLGİLİ BİRŞEY SÖYLEYEMEYECEM.FAKAT BİLGİSAYAR BAĞLANTISI YAPILDIĞINDA HATALARIN OLDUĞUNU GÖRDÜM.BİR KAÇ DEFA SİLDİ FAKAT TEKRAR GELDİ.ARAÇ LİFTTE OLDUĞU İÇİN VE AKŞAM OLDUĞU İÇİN YARIN SABAH DEVAM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.

Mesajı Yazan: KIZILASLAN
Mesaj Tarihi: 30 Mayıs 2014 Saat 00:49
tamircilere güven olmuyorki bir yeri yaparken bir yeri bozuyorlar ondan onrada bizim orasıyla bir işimiz yoktuki deyip işin içinden çıkıyorlar seninkide öyle bişey olmuş olabilir.....

-------------
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı

Mesaj Tarihi: 30 Mayıs 2014 Saat 00:51
YARIN TURBO SÖKECEKLERMİŞ AYARLARINA BAKACAKLARMIŞ FALAN.
BU İŞ AYARLAMAYLA ÇÖZÜLMEZ İSE TURBO FİYATLARI NE KADAR ACABA?

Mesaj Tarihi: 30 Mayıs 2014 Saat 00:54
GALİBA ÖYLE OLACAK.ÇÜNKÜ BENİM TURBOYLA BİR SIKINTIM OLMADIĞINI PROBLEMİN BU İŞLEMDEN SONRA OLUŞTUĞUNU SÖYLEYİNCE BİLMEDİĞİM TEKNİK TERİMLER, AÇIKLAMAR İLE KIVIRMAYA BAŞLADILAR.

Mesaj Tarihi: 31 Mayıs 2014 Saat 00:27
merhaba arkadaşlar.dün açmış olduğum konu bu gün sonuçlandı.yapılan işlem ve ücretler hakkında sizleride bilgilendirmek istedim.
1)4 adet ısıtma bujisi değişti fiyatı 100 tl
2)EGR temizliği
3)Turbo sökülerek temizliği ve testi yapıldı.turbo valve çıkma bir valve ile değiştirildi fiyatı 150 tl. sıfırı için 500 tl istediler
4)50 tl temizlik için kullanılan sprey vs..
5)300 tl işçilik
toplamda 600 tl mal oldu.fiyat biraz yüksek geldi.fakat bulunduğum ilçede fazla bir seçeneğim olmadığı için yaptırdım.sorun şimdilik çözülmüş gibi.

Mesajı Yazan: Süleyman kocakaya
Mesaj Tarihi: 03 Mart 2018 Saat 23:54
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE YENİ ALDIM 407 2000 HDİ ZOR KAYIT OLDUM BİLGISAYARDAN USTA BAKTI TURBO ARZALI DEDİ BENİM USTAYA GİDİŞİMİN SEBEBİ 170 HIZ DA MOTOR ÖLÜYOR KONTAK KAPATIYOM TEKRAR ÇALIŞTIRIP DEVAM EDİYOM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BİRDE SABAH LARI ÇOK DUMANLI CALIŞIYOR  eskişehir de usta sı varmı egr temizliği için tavsiye edermisiniz

Mesajı Yazan: ggitaristt
Mesaj Tarihi: 04 Mart 2018 Saat 01:03
Orjinalini yazan: Süleyman kocakaya Süleyman kocakaya Yazdı:

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE YENİ ALDIM 407 2000 HDİ ZOR KAYIT OLDUM BİLGISAYARDAN USTA BAKTI TURBO ARZALI DEDİ BENİM USTAYA GİDİŞİMİN SEBEBİ 170 HIZ DA MOTOR ÖLÜYOR KONTAK KAPATIYOM TEKRAR ÇALIŞTIRIP DEVAM EDİYOM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BİRDE SABAH LARI ÇOK DUMANLI CALIŞIYOR

Sabahları duman siyah ise senin derdin enjektör..

Mesajı Yazan: Süleyman kocakaya
Mesaj Tarihi: 04 Mart 2018 Saat 01:49
Yeni Temizlettim arkadşım

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net