|
407 1,6 hdi Gösterge ışığı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2018 Saat 03:30 |
Merhaba Arkadaşlar,
2006 407 Hdi aracımın Km gösterge panelinde Km rakamları bazen okunmayacak kadar silik görünüyor. Bazen de düzeliyor ve gayet net görünüyor. Devamlı gittiğim servisin elektrik ustasına konuyu açtığımda, tamirinin olmadığını, gösterge panelinin komple değişmesi gerektiğini söyledi. Pek aklıma yatmadığı için burada görüşlerinize sunma gereği duydum. Bu devirde tamiri yapılamayan arıza kalmadı bence. Aynı konuyu yaşayan veya bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. NOT : Ankara'dayım.
Düzenleyen ocaliptus - 27 Mayıs 2018 Saat 03:32 |
|
06-15HT787
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
407 yi bilmiyorum ama genel olarak 2 tip
1- içinde ampül olan tip. bunda ampüller değişiyor sorun bitiyor 2- elektronik bir zımbırtı. onunda tamiri oluyor. konyada tamir eden birileri olduğunu duymuştum
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
genelde bu tip sorunlar leyimlerin zamanla çatlama yada oksitlenme gibi durumlarında oluyor bu işlerle uğraşan oto elektronilçiler var hocam elektrikçilerden çok bunlara bakmanızı tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar,
Sorun sadece sıcak havalarda meydana gelmekte. Aracı kapalı garajda muhafaza edip sabah çalıştırdığımda sorun düzeliyor ancak, araç güneş altında kaldığında ve ısındığında gösterge rakamları kayboluyor.
|
|
06-15HT787
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |