|
Uzaktan Kumanda |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
fatih__
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2018 Konum: beylükdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2018 Saat 11:48 |
|
Arkadaşlar 407 1.6 HDI comfort aracımın uzaktan kumandası çalışması için cama yakın çok yakın tutmam lazım açması için. Gösterdim değerlerini ölçtü içine sıvı girmiş çok farklı değerler alıyorum dedi. Yenisini verelim dedi 250 TL yeni tip kumanda. İstanbul da var mıdır bunu daha uyguna bulabileceğim yer.
|
||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kumanda devresini tinerle güzelce temizlenip lehimler tazelenirse sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum. Başka anahtarcıya gidin. |
||
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Arkadaşım, temizlediğin halde olmuyorsa; aşağıdaki linkte ürün 60-70 Tl arası fiyata. Ordan alır getirtirsin, 20 lira da kumanda kopyalamaya verirsin toplam en fazla 100 Tl. eder.
|
||
06-15HT787
|
||
fatih__
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2018 Konum: beylükdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kopyalama o kadar uygunsa hemen alayım. Onu görmüştüm ali expreste alıp almamakta kararsızdım.
|
||
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Birde Peugeot logosu olur mu üstünde onu bilmiyorum
|
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Aliexpressten anahtar 40 liraya gelir.. 50 lira da kodlama tanıtma olsa 100 lira civarın bu işi halledebilirsiniz..
Anahtarcılar da acayip.. Bana sadece araç kodu öğrenme ve tanıtmaya 100 liradan fazla isteyenler oldu.. |
||
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
doğru haklisin en iyisi dediğin gibi yapmak...
|
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Yalnız belirtmem lazım: Çinden alacağınız anahtarı iyi araştırın.. Tam uyum sağlamazsa kumanda çalışmaz.. Mesela benim çok araştırıp getirttiğim iki tuşlu anahtar: Kumanda açıyor, kilitliyor, araba sorunsuz çalışıyor.. Ama ne hikmetse çözemedik camları kapatmıyor.. Ojinal anahtarla kumandadan cam kapanıyor, bu anahtar kapatmıyor.. Bu anahtar yedek olduğu için üstüne gitmedim.. Kardeş eğer risk almak istemiyorsan 150 liraya falan anahtarcılar sıfır anahtar yapabilir.. Bence ilk anahtarcıları gez.. Ankarada olsan ben sana 120 liraya yeni anahtar yapacak yer biliyorum.. Düzenleyen ggitaristt - 19 Nisan 2018 Saat 04:14 |
||
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok teşekkürler böyle bi ayrıntıyı paylaştığın için... Anahtarcıları da araştırmak lazım. Bi tanesine gittim 250 TL dedi. Haftasonu diğerlerini de gezeyim ben...
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
alternatif temizleme yöntemi;
saf alkol veya sellozik tiner. kumandanın boardını çıkarıp, tiner veya alkolün içine atıp, kısa bir süre sonra çıkartın, eski bir diş fırçası ile yavaş yavaş fırçalayın, içindeki tüm oksitlenmeleri giderir. yeni bir de pil takıp deneyin. cep telefonu tamiri yaptığım dönemler tüm telefon anakartlarına bu işlemi uygulardık. yakınlarda teknik servisi olan bir telefoncudan da rica ederseniz yapar bu işlemi.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
|
Aliexpress'de 30-40 lira olan anahtarlar, sadece anahtarın kabı. İçerisinde elektronik kit ve pil yok. Benim verdiğim linkteki anahtar, hem kutusu hem elektronik kiti hem de pili ile beraber. Buna dikkat ediniz.!
|
||
06-15HT787
|
||
necmettinn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
|
Bahsettiğiniz kumanda devresini pirinç dolu bir kavanozda pirinçlerin içine gömülü şekilde biraz bekletirseniz içine kaçan suyu pirinçler çekecektir. Veya saç kurutma makinesi ile kurutmayı deneyebilirsiniz. İyice kuru olduğuna emin olduktan sonra lehimlerini yeniletmenizde fayda olacaktır zira su değen lehim noktalarında şimdi değilse bile ilerde oksitlenme olacak ve yine sorun olacaktır. Lehim yenileme işleminden sonra alkol ve diş fırçası ile son temizlik yapılırsa sorun ortadan kalkmış olacaktır diye düşünüyorum.
|
||
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok teşekkürler değerli bilgileriniz için...
|
||
ggitaristt
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
boş kabı ben 5 liraya almıştım, komple çalışır vaziyette anahtarı 35 liraya almıştım.. O kadar zam gelmiş olamaz.. |
||
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar başka anahtarcıya götürdüm tamir 50 tl yenisi 180 tl dedi kuruş aşağı inmedi bende tamir ettirdim şu an sıkıntı yok çalışıyor...
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |