|
Peugeot 308 Aküden İç Kompartmana Kablo Çekme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
timberlake
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı timberlake
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2017 Saat 16:10 |
||
Arkadaşlar 2010 model bir 308' de aküden iç kısma en sıkıntısız şekilde nereden kablo girişi yapabiliriz?
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
Hocam fren pedallarının oraya eğilirseniz motor bölümüne giden kabloları gorebilirsiniz. Biraz zorlanacaksiniz ama en sıkıntısız orası olur.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
timberlake
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı timberlake
|
||
Cevap için teşekkür ediyorum... Araca bağlanan amfiye iç kısımdaki panelden elektrik alınmıştı.Onu direk aküye bağlasam daha mı iyi olur diye düşünmüştüm.Sonrada şu an sorunsuz çalıştığı için hiç kurcalamayayım dedim.
|
|||
erbasgoktug
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erbasgoktug
|
||
Hocam bu konuyla ilgili sormak istiyorum. İç kısımdaki panelden nereden elektrik aldınız? Bu yöntem sağlıklı mı? Meraktan soruyorum bende amfi bağlamayı düşünüyorum da
|
|||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
||
Anfi gibi anlık ve yüksek güç çekebilen zımbırtıları Peugeot araçlarda akü hariç hiç bir yerden almayın.
Ben de anfi bağladım arabama. Pedallerin oradan kablo geçirmeyi beceremedim. Motor tarafı çok kalabalık. çamurluğun arkasından geçirip kapıyla çamurluk arasından girdim. 10 cm kablo kapıyı açınca görünüyor. Hiç bir yeri bozmadan ellemeden bu yolu bulabildim. |
|||
timberlake
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı timberlake
|
||
[/QUOTE]
Hocam bu konuyla ilgili sormak istiyorum. İç kısımdaki panelden nereden elektrik aldınız? Bu yöntem sağlıklı mı? Meraktan soruyorum bende amfi bağlamayı düşünüyorum da Bağlantıyı İzmir'de ses sistemleri montajı konusunda oldukça güvenilir bir firmada yaptılar. Pozitif uç direk olarak aküden araç içindeki ana panele gelen kablodan alındı. Eğer aracınız 308 olsaydı direk foto çekip gönderirdim, 206 serisinde de aynı yerden alınabilir mi bakmak lazım.
|
|||
erbasgoktug
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erbasgoktug
|
||
Anladım, cevaplarınız için teşekkürler.
Düzenleyen erbasgoktug - 05 Ocak 2017 Saat 11:27 |
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |