Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Peugeot 308 Aküden İç Kompartmana Kablo Çekme

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=43543
Tarih: 31 Ekim 2025 Saat 10:06
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Peugeot 308 Aküden İç Kompartmana Kablo Çekme
Mesajı Yazan: timberlake
Konu: Peugeot 308 Aküden İç Kompartmana Kablo Çekme
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2017 Saat 16:10
Arkadaşlar 2010 model bir  308' de aküden iç kısma en sıkıntısız şekilde nereden kablo girişi yapabiliriz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 01 Ocak 2017 Saat 20:10
Hocam fren pedallarının oraya eğilirseniz motor bölümüne giden kabloları gorebilirsiniz. Biraz zorlanacaksiniz ama en sıkıntısız orası olur.

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesaj Tarihi: 02 Ocak 2017 Saat 19:38
Cevap için teşekkür ediyorum... Thumbs Up Araca bağlanan amfiye iç kısımdaki panelden elektrik alınmıştı.Onu direk aküye bağlasam daha mı iyi olur diye düşünmüştüm.Sonrada şu an sorunsuz çalıştığı için hiç kurcalamayayım dedim.

Mesajı Yazan: erbasgoktug
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2017 Saat 18:10
Orjinalini yazan: timberlake timberlake Yazdı:

Cevap için teşekkür ediyorum... Thumbs Up Araca bağlanan amfiye iç kısımdaki panelden elektrik alınmıştı.Onu direk aküye bağlasam daha mı iyi olur diye düşünmüştüm.Sonrada şu an sorunsuz çalıştığı için hiç kurcalamayayım dedim.

Hocam bu konuyla ilgili sormak istiyorum. İç kısımdaki panelden nereden elektrik aldınız? Bu yöntem sağlıklı mı? Meraktan soruyorum bende amfi bağlamayı düşünüyorum da

Mesajı Yazan: ggitaristt
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2017 Saat 18:52
Anfi gibi anlık ve yüksek güç çekebilen zımbırtıları Peugeot araçlarda akü hariç hiç bir yerden almayın.

Ben de anfi bağladım arabama. Pedallerin oradan kablo geçirmeyi beceremedim. Motor tarafı çok kalabalık. çamurluğun arkasından geçirip kapıyla çamurluk arasından girdim. 10 cm kablo kapıyı açınca görünüyor. Hiç bir yeri bozmadan ellemeden bu yolu bulabildim.

Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2017 Saat 21:16
[/QUOTE]

Hocam bu konuyla ilgili sormak istiyorum. İç kısımdaki panelden nereden elektrik aldınız? Bu yöntem sağlıklı mı? Meraktan soruyorum bende amfi bağlamayı düşünüyorum da
[/QUOTE]

Bağlantıyı İzmir'de ses sistemleri montajı konusunda oldukça güvenilir bir firmada yaptılar. Pozitif uç direk olarak aküden araç içindeki ana panele gelen kablodan alındı. Eğer aracınız 308 olsaydı direk foto çekip gönderirdim, 206 serisinde de aynı yerden alınabilir mi bakmak lazım. 

Mesajı Yazan: erbasgoktug
Mesaj Tarihi: 05 Ocak 2017 Saat 11:26
Orjinalini yazan: ggitaristt ggitaristt Yazdı:

Anfi gibi anlık ve yüksek güç çekebilen zımbırtıları Peugeot araçlarda akü hariç hiç bir yerden almayın. 

Ben de anfi bağladım arabama. Pedallerin oradan kablo geçirmeyi beceremedim. Motor tarafı çok kalabalık. çamurluğun arkasından geçirip kapıyla çamurluk arasından girdim. 10 cm kablo kapıyı açınca görünüyor. Hiç bir yeri bozmadan ellemeden bu yolu bulabildim.

Orjinalini yazan: timberlake timberlake Yazdı:

Alıntı Hocam bu konuyla ilgili sormak istiyorum. İç kısımdaki panelden nereden elektrik aldınız? Bu yöntem sağlıklı mı? Meraktan soruyorum bende amfi bağlamayı düşünüyorum da

Bağlantıyı İzmir'de ses sistemleri montajı konusunda oldukça güvenilir bir firmada yaptılar. Pozitif uç direk olarak aküden araç içindeki ana panele gelen kablodan alındı. Eğer aracınız 308 olsaydı direk foto çekip gönderirdim, 206 serisinde de aynı yerden alınabilir mi bakmak lazım. 

Anladım, cevaplarınız için teşekkürler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net