|
Peugeot 308 sinyal durma sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2017 Saat 08:57 |
Arkadaşlar günaydın herkese. Bir sıkıntım var.
Sağ sinyali yakıyorum 2 3 sinyalden sonra kendiliğinden sönüyor. Bazende sinyal kolunu kaldırmama rağmen hiç sağ sinyal çalışmıyor. Başına gelen ya da tavsiyesi olan varmı aranızda
Düzenleyen uzunca961 - 21 Nisan 2017 Saat 08:57 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
günaydın hocam iki seçenek var ya kol arızalı yada role hocam. com2000 değişmesi gerekebilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Birine daha sordum o da aynı şeyden bahsetti com2000 olabilir diye. Tahmini maliyeti nedir biliyormusun hocam
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
com2000 pahalı biraz hocam 600 tl civarlarında, aliexpress gibi sitelerde sadece far sinyal koluda bulunabiliyor, ama motajını yapacak iyi bir elektronikçi lazım .
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
uzunca961
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Sadece sinyal kolu arızası durumu için aliexpress olabilir doğru anladım değilmi. Yoksa com2000 den kaynaklanıyorsa 600 civarı çıkacak cepten doğrumu. Bunun tamiri yada temizlenince düzelir tarzı bir durumu varmıdır
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam aslında işini bilen usta tamiri yapar ama içinde bir parça var o zamanla aşınıyor ve temassızlık yapıyor. sadece kol değişimi ile tamiri mümkün tabi com2000 de başka bir arıza yoksa ama genelde far sinyal kolu ile alakalı bir durum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
uzunca961
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
İnşallah dediğin gibi sadece kol değişimiyle hallolur. Tam arabayı satacağım zamana denk gelmesi kötü oldu. Gerçi sattıktan hemen sonra olsa arkamdan küfür yerdim o açıdan da iyi oldu :) Bilgilendirme için teşekkürler
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın arızasını söyledikten sonra hocam fiyatta ona göre indirim yapabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
uzunca961
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Yaptırıp satmayı tercih ederim hocam. En azından alan adamın aklında soru işaretleri olmaz Ben olsam şöyle derim: Bu arabada başka ne arıza vardır acaba?
|
|
zerzevat
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim başıma iki kez geldi. kolu kendim değiştim ama çok hassas. ince işçilik istiyor. forumda anlatmıştım sanırım.
far açma kapama başlığı içindeki metal tel kontaktör aşınıp kopuyor. sinyal yanmaz, kornanız çalmaz, kısa farlar yanmaya başlar kendiliğinden. kolun ucuna dokunursunuz-basılı tutarsınız düzelir. ya da parkları açıp gezerseniz düzelir... kolun değişmesi lazım. çıkma kol bana 1-2 yıl dayanmıştı.
|
|
uzunca961
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Valla şimdilik sadece sağ sinyalde sıkıntı var hocam. Diğer bahsettiğiniz şeyler daha başlamadı. inşallah başlamazda. Konuyu bulursam bir inceleyeceğim. Teşekkürler
|
|
uzunca961
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Sizin eski paylaştığınız mesajı buldum. Açıkçası ben airbag ten çekiniyorum. Elimde kalmasından çekindiğim için pek girişmek istemiyorum, yoksa hiç gözünün yaşına bakmam |
|
zerzevat
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tebrik ederim, gerçekten bulmuşsunuz.
hocam korkunun ecele faydası yok :) şaka bir yana, biraz anlıyorsanız zor değil. bsi ünitesinin uyuması için anahtar cepte, şofor kapı camı açık, kaput açık, kapılar kapalı 3 dk. bekleyin. akü sonra kutup başını sökün, öyle yapın en garantilisi. ben öyle yapmamıştım sanırım. gözünü karartıp gireceksin. en kolayı airbag. com2000 i açmak, tırnakları kırmamak ve geri toplamak daha zor. ama biraz anlarım diyenler için denemeye değer. keyifli bir süreç |
|
uzunca961
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Hocam girişsem dağıtasam toplaması bana basit gelir diye tahmin ediyorum. Şimdilik ben yurtdışında olduğum için araba kapalı parkta yatıyor. Gittiğimde hemen alıp birine götürmeye niyetim var. Inşallah yardımcı olursa bir şekilde ucuza yapmaya çalışıcam |
|
ben_erhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
|
Benim de pejp aracımda buna benzer bi sorun olmuştu.. sağ taraftaki sinyal çok hızlı çalışmaya başlamıştı..ampul patlayınca yaparmış öyle hatayı..sizde de öule bşr sorun olabilir mi? Problem ne durumda düzeldi mi?
|
|
uzunca961
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Hocam sizin bahsettiğiniz durum led takınca yada ampul patlayınca olur genelde. Bende durum farklıydı. Aslan'ı götürdüğüm arkadaş bile şaşırdı 308 de böyle bir sorun olmasına. Yıllardır değiştirdiği ilk com2000 miş. Değişince düzeldi sıkıntı yok şimdi |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |