|
Acil-Peugeot 308 -Hangisini Almalıyım |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
denizci33
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende 206 otomatik var 2008 model.. çok memnunum.. otomatiği de kullanmayı bilmek lazım.. bakarsan arabaya temiz kullanırsan hiçbişey olmaz.. DSG şansımandan bahsetmiş mertcan ama istersen dsg şansımanları bir araştır derim.. o da bayağı bi sorunlu şansıman kategorisindedir.. özellikle sözlüklere biraz gir araştır..bu iş kısmet işi birazda.. bide biraz maddi durum meselesi; peugeot olmasa herkes mercedes alman vs alamazdıki; doğal olarak araçlarda eksikler olacak. o yüzden ucuz zaten..
|
|
mertcan0000
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mertcan0000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
206 nın otomatiği var hiç memnun değilim nerdeyse komple yenilenmesine rağmen eski sorunları devam ediyor benden sonra alan kişi masraf etmiyecek en azından. Araştırmama gerek yok kullandığım şanzımanı ailemizde birde vw touran dsg var 2004 model 200.000 km yi geçip sadece rutin bakımlarının yapılmasına rağmen hiç bir sorunu yok. Ne vuruyor ne belli bi vites de takılıyor nede geçerken 1-2 sn boşluk bırakıyor o büyüklükteki bi aracı çok seri bir şekilde hızlandırabiliyor( aynı sınıfda ki bi araca göre).
Eğer ucuz olsun diyorsanız sorunsuzluk ve konfor beklemeyeceksiniz o halde. Düzenleyen mertcan0000 - 26 Ocak 2015 Saat 21:12 |
|
erbesler
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2015 Konum: İstanbul/Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şu an peugeot marka bir araç satın almak üzereyim piyasa hakkında gerçekten bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum.. Mesajın üzerinden epey bir zaman geçmiş gerçi ama çok net bir soru sorulmuş '' bütçem belli, bana bu fiyat aralığında bir araç tavsiye eder misiniz denmiş. Fakat verilen cevap DSG şanzumanlı Golf olmuş :) '' .... Ağzı olan konuşuyor aynı problemi ben de yaşıyorum şu an 308 HDI envy paket ya da C4 confort arasında kaldım. Ancak ilk tepkiler Fransız arabası alınmaz. Neden diye soruyorum herkeste aynı cevap. İkinci el de fiyat kaybı çok. E iyi de ben zaten ikinci el alıyorum sıfır almıyorum ki fiyat kaybım çok olsun. Başka ne var diyorum. Otomatik şanzuman sıkıntılı. Ön yargı yani. Kullandın mı diyorum. Gördün mü duydun mu arıza yaptığını. Cevap işte alanlar öyle diyor. Aracı kullanmadan yola çıkmadan adam akıllı bilgi sahibi olmadan yorum yapmak malesef bize özgü birşey. Aynı 308 yada C4 ten başka bu fiyata alınabilecek araç için Golf denmesi kadar saçma bence. Ki kaldı ki bence Wv grubunda Passat hariç hiçbir araç fiyatını hakeden araç değil. Son sözün de şu olacak. İkinci eli yavaş ya Peugeot ya da Cİtroenin.. Allah için sokağa çıktığınızda bakın caddelere o an daha iyi anlarsınız :))
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |