|
com2000 tuş tamam, ama bir sorunum var |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben griye boyadım ama confortlarda siyah kenarda bir çerçeve var. Onu nazikçe çıkarman lazım ben defalarca çıkarmama rağmen dün çatlattım. mümkünse orta iç taraftan çizmeyecek bişi ile alttan gir ve yukarı doğru esneterek çıkar. en son alt kısmı yukarı çek. 2 adet 25 tork kullanacağın vida var hemen klima boşluğu önünde. onları söküyorsun. klima boşluğunun olduğu paneli sağ ve soldan parmak ucunla tutarak yukarı dişler çıkacak kadar çekiyorsun ve sonrasında kendine doğru çekiyorsun. 4lü flaşörün kablosu kısadır onun için soketini çıkar ve konsolu kenara koy. yanlış hatırlamıyo isem yine 25 tork ile ekranon sağ ve sol üst köşesinde vidalar var onları mümkünse düşmeyecek şekilde elini altta tuatarak sök. ekran çıkacaktır. Ekranın soketini ucundaki halka gibi olan kısmı yukarı doğru çekerek yuvadan çıkar ve diğer ekranı tak. paneli geri takarken yine yatay çizgiye paralel içe sok ve aşağı it oturt. çerçeveyide alttan başlayarak yine dikkatlice tak. Tabi bu arada 4lü flaşörü de unutma. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aliiiiiiiii seninle çoook işimiz olacak inşallah :)))
Bizim çocuk dünyaya bi gelsin hayırlısı ile araca yapmayı istediğim çok şey var.Sende alacağım çok yardım olacak.
|
||
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
anlaşıldı..com2000'e para vermektense tuşu kendimiz imal edip serviste açtırmak daha makul gibi geldi.
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi okul ve iş biraz zor oluyor bu aralar yoğunum. Boş vakitlerimi de araba ile geçiriyorum. Aramız yakın olsa beraber güzel şeyler yapardık. Artık buluşmalarda görüşebilirsek birde bradan yazışarak bişiler yaparız. Bir ara seninle yaptıklarımı yapacaklarımı paylaşırım baya iyi olacak. Hayırlsı ile bebek doğsun herşey hallolur. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İlk önce dikkatlice forumda cüneyt ustanın anlattığı uygulamayı yapın. Değişim görüyorusanız o zaman işleme devam edin. o zaman com2000 gerekmez. |
||
loiz
2. Vites 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
okudum kardeşim yarın bakıcam değişim varmı yokmu?ona göre de ekran aramaya başlıcam uygunundan
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben cuneyt ustanın yazısını gördüm 5dk sonra denedim. dayanan böyle şeyleri beklemeye. Yaptım oldu havalara uçmuştum o zaman. Umarım bütün 206 ve 206+lar bir gün yol bilgisayarlı olur :D
Komşuda 2005 oto. var onu da gaza getirip yaptırcam |
||
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracım 206+ ve okuduklarımdan sonra bende yol bilgisayarına aktiv etmeyi düşünmekteyim ama kararsızım.
şu ana kadar okuduklarımdan gördüğüm, kimi arkadaşlar 206+ da kol ve ekranı takınca yol bilgisayarı kendiliğinden aktif oldu, pp2000 den bişi aktif etmedik demiş. kimileri pp2000 yol bilgisayarını açtık demiş. okuduklarımdan gördüğüm diger nokta ise piyasadaki 206 ait ekranların ayakları, yeni 206+ tam uymadıgından araya bişiler sıkıstırılarak monte edilmiş. yetkili servisler ile bişiler yapmak zor aracı alınca termometre ve rds yi forumdan okuduklarımı tarif ederek zar zor açtırdık. yol bilgisayarı içinde benzer diyalogları yaşamak istemiyorum. yapan arkadaşlara sorum 206+ kaç kişi kol ekran takınca yol bilgisayarını direk kaç kişi aktivasyonsuz gördü ? kararsızım değerli fikirlerinizi beklemekteyim. |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam 206+ a yol bilgisayarını ilk yaptıranlaranım. Şans eseri çıkma envy ekranı buldum serviste anlamadılar bile değiştiğini. Çünkü düğmeleri fln aynı tek satırla.
Sen cuneyt ustanın taktiği ile kolunu düğme haline getir. Sonra çok zor ama 206+envy den çıkma ekran ara. Bu çok zor. Bulabilirsen 2002 üstü pejodan çıkma 3 satır ekran al ve montajını kolaylıkla yap. O aradaki boşluk kısmını halledersin kafana takma. 206 larda aktif etmek gerekiyormuş. Bende takar takmaz çalıştı. servise gittim adam baktı kapalı açıyım istersen dedi açtırdım. Pek bişi değişmedi. Sen kolu hallet ekranı al sonrada kendin güzelce sök konsolu değiştir ekranı tuşu kullan verileri görürsen bi gittiğinde açtırırsın yok göremezsen yine bir ara uğra açtır. Ankarada isen yardımcı olurum bu konuda. Ankarada birisi ekran satıyordu ama ne oldu onun yazısı bilmiyorum forumun hengamesinde kayboldu 120tlden veriyordu ekranı çok güzel fiyat kaçırma.. |
||
spearo
1. Vites 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
işte bu konuya kafam takıldı.pek bişi değişmedi derken neler değişmedi. bu arada ilginize teşekür ederim. ufaktan ekran işini araştırcam, servis sizinde kullandıgınız envy ekranına 320 tl dedi. |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |