|
sanki bi şey sürtüyomuş gibi ses geliyo!!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2009 Saat 14:13 |
|
merhabalar arkadaşlar arabamdan yürür haldeyken sanki bi şey sürtüyomuş gibi ses geliyo ben volandan diye şüpheleniyorum çünki ustama gösterdiğimde baskı balata nın değişmesi gerektiğini söylemişti yakın bir zamanda bende daha değiştirmedim. sizce arkadaşlar bu ses nerden gelebilir genellikle şanzımandan da böyle bir ses gelebilirmi o kadar değil ama iyi ce dinleyince içeriden duyulabilyo o ses aracım 307 1.6 disel fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar. |
||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
aks bılyaları surtuyor olabılır ben daha yenı degıstım volan ole surtse sımdıye kadar coktan yanar aracınız yurumezdı volanın surtmesı debrıyajın bıtıne bır ısarettır genelde
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cvp için tşk ler.ama aks dan neden böyle bir ses gelebilirki aksında mı zamanı var ömrü nedir?
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Çemberi biraz küçültmeniz gerekli arabanın yüzlerce noktasından bu ses gelebilir. Deneme yanılma ile çember küçülebilir. Mesela beklerken mi geliyor yürürken mi? her hangi bir pedala basmanız sesi kesilmesi yada artmasına sebeiyet veriyormu. Yürürken boşta yada viteste olması durumu değiştiriyormu?? |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çemberi biraz daraltalım düşük viteste belli en fazla ama tam devir ses gelmiyo kesiyo devrini tamamlayınca gene geliyo bi ustaya gösterdim akisten dedi heralde akis değşecek.bana kaça patlar bir bilgisi olan varmı arkadaşlar? araç 307. |
||
SelmanBeber
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: kıbrıs- lefkoşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SelmanBeber
|
|
aynı sorunun benzeri benim 206 da vardı motordan sanki bir sürtünme sesi geliyordu debriyaja basınca ses kesiliyordu. servis debriyajın işinin bittiğini söyledi son zamanlarda artmıştı değiştirdik şimdi problem yok.
sen debriyaja basınca ses kesiliyormu. kesilmiyorsa bence debriyajdan değildir. ama mutlaka işin erbabına göster aracını..
|
||
3 in 1
FS 156 F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E |
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Aks kafası mı rulman mı?? kafadan o tip ses gelmez. vurma yapar sadece.. Bence rulman ile ilgili bir sıkıntıdır.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
öncelikle teşşekkürler. Aks kafasından vurma sesi geliyosa o zaman rulmandan geliyo kesin. Bide bilgisi olan varmı kaça maal olur bu bana?
|
||
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Sadece rulman değişirse 40 lira falan rulman.. 30 lirada işçilik desek 70- 80 TL tek aks için..
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |