|
Otomatik vites 307 Revizyon nerere yaptırabilirim |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben teşekkür ederim. o sizin nazikliğiniz.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
tolga35
1. Vites 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ha bide gaz pedalıyla ilgili başlığımı okursan sevinirim üstat ayrıca ben 3-4 ayda bir istanbula geliyorum başta sen olmak üzere istanbuldaki arkadaşlarla tanışmak isterim...
|
||
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet gördüm cevap yazdım. Arayı açmadan sürekli buluşmalarımız oluyor geldiğin zaman birtanesine denk getirirsen çok güzel olur.
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
tolga35
1. Vites 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
inşallah sevinirim
|
||
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
||
onlyyou42
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
||
Yalnız Sen (((peogeot 307 xt premium 1.6 )))
|
||
onlyyou42
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
|
|
Arkadaşım Ben KOnyadayım Ankarada mı yaptırdın? Adres verebilirmisin.Benim aracımda kalkışlarda küt diye vuruyor.Bıktım Allah aşkına bir yardımmmmmm
|
||
|
||
zeynep taylan
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zeynep taylan
|
|
özel servislerde selenoid değişimi ne kadara mal oluyor? siz nerede yaptırdınız?
|
||
onlyyou42
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
|
|
Bana söylediklerini size aktarıyorum.
selonoid= 400 yağ= 200 filtre=50 işçilik=200 toplam= 850 Fakat iyici bir araştırma yapıp bir kaç usta ayrıca özel ve yetkili servislere uğramanı danışmanı tavsiye ederim.Yukarıdaki maliyet 850 tl az bi para değil. Selenoidden değilse parçayı söküp sana paranı iade etmeyecekler.İkinci bir masraf yapmak zorunda kalacaksınız.TAbiki bu sadece benim düşüncem.Diğer arkadaşların deneyimli üyelerin ve ustaların fikirleri elbetteki benimkinden çok daha önemli . |
||
|
||
mitto
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu söyledikleriniz özel servis mi acaba? Eğer öyleyse arkanıza bile bakmadan kaçın ordan zira ben 2-3 ay önce yetkili serviste 600'lü bir rakam almıştım selenoid değişimi için...Ancak ben gidip dışarıda İzmitte iyi bir ustaya yaptırdım. selonoid= 240 lira (sponsorumuzda mevcut) yağ= 20 lira litresi 3 litre gidiyor 60 lira
filtre=0 (işte benim en çok takıldığım zira benim bildiğim bizim filtre elektro vana ya da yağ değişirken değişmiyor filtrenin değişmesi için şanzımanın açılması lazım) işçilik=100 toplam= 400 lira verdim... |
||
2003 xt bva + (atiker lpg)
|
||
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
onlyyou42 kardeşim ben ankarada abc peugeot servisinde yaptırdım tanıdıklar sayesinde onuda zar zor yaptırdım
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
ismail özdemir
2. Vites 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
|
|
|
||
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |