|
Tüp Taktırmak İstiyorum Ama... |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Başlığı görünce direkt, aklıma bunlar gelmişti Benden çok yaşayacaksın. öyle derler ya hani. Bu arada kardeş sen CeCoLi ye güven. Bak bana 2A falan geç 1600 lira verdim taktırdım BRC yi üç defa sistemi söktürüp geri taktırdım ekstra sistem arızası nedeniyle verdiğim boş paralar da cabası en azından 600-, 700 ü bulmuştur, en son olduğu olacağı buraya kadar dedim bıraktım uğraşmayı. Sen boş ver markayı USTA bul USTA, yoksa benim gibi paranı çöpe atarsın. Şimdiki aklım olsa hiç erinmem kalkar ta Tokat'tan gelir CeCoLi'yi bulurum en azından emin ellere teslim etmiş olurdum arabayı. İmzama bak BRCyi değerlendir. USTA=CeCoLi güvenebilirsin.
|
||
woshborn
1. Vites 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşımm bendede brc takılı çok şükür memnunum ne kadar iyi kit takarsan tak ustalık önemlidir en kötü kiti tak iyi bir usta ile o kit ile belli bir kalite yakalarsın peki siz neden iyi bir usta bulamadınız? Kİti kötülemenin bir anlamı yok bunu sizde mesanızda belirtmişsiniz. sevigiler saygılar
|
||
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
||
sukur
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hepinize teşekkürler. İnş. Cem bey'in yanına gidip olayı çözeceğim. Bu arada TÜP kelimesine bu kadar şaşırmanıza şaşırdım :) Araca taktırılan şey LPG değildir. O araca taktırdığınız tüpün içerisine koyduğunuz GAZIN adıdır. Tüp ise araca taktığınız şeyin adıdır. Bakınız Türk Dil Kurumu sözlüğü TÜP: Akışkan maddelerin konulduğu, genellikle silindir biçiminde, içi boş, ağzıözel tapalıkap. LPG: Likit Petrol Gaz ( Sıvılaştırılmış Petrol Gazı ) Yani Gazı arabanıza taktırmaz doldurursunuz ...
|
||
PUG 206 1.4 XR 2000 BORDO
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kusura bakmayın ama ben sıze katılmıyorum... Bence bu konuda arkadaslar haklı
Araca takılan sıstemın adı "lpg sıstemıdır"... Ayrıca benzını koydugumuz yere nasıl "depo" dıyorsak lpg yı koydugumuz yerede depo yada tank dıyebılırız Ama adı tup degıl. "Tüp" adı evvel zamanda bagajında 12kg lık ev tuplerıyle gezenlerden dolayı turemıs olduguna ınanıyorum
Bana soruyorlar "araba tuplumu"? "hayır lpg lı" dıyorum
Nasıl "benzınlı" dedıgımızde yakıt cınsınden bahsedıyorsak "lpg lı" deyıp yıne yakıt cınsınden bahsetmemız gerekır
Onun harıcınde her turlu konuda elımden geldıgınce yardımcı olabılırım... Düzenleyen CeCoLi - 20 Eylül 2011 Saat 12:48 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |