|
(resimli anlatim) spor yay ve amortisör kisaltmasi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
su 307 lerde arka amartısorlerden gelen sesın kaynagını cozen varmı ben anlamadım bazıları amartısorlerı degıstırdım gene duzelmedı yayı degıstırdım duzelemedı gıbı acıklamalar yapıyor o zaman nerden gelıyor bu ses suspansıyon denen sey amartısor ve yay degılmı bırde torsıyon var dıye bılıyorum o zaman torsıyondanmı ya cozum bulan yokmu
|
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben torciyon burclarını değiştirdim 1ay falan oldu, cokta güzel oldu ;)
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
by-cx
1. Vites 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kahve falı bakar gibi bence amortisörüne yol görünüyo 2 vakte kadar cebinden mavi mi desem kırmızımı nakitlerine yol görünüyo.. |
|
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu torsıyon burcunun fıyatı ne kadardır kardesım bırde kesın cozummu
|
|
jdm fatih
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: oto Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı jdm fatih
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardeş bunu nerden bu
lsaz açıklaman guzel ama
|
|
mehmetaydinpug
2. Vites 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
güzel paylaşım yayları amörtisörleriyle oynanmış çok araç var trafikte.arkadaşımızın dediği gibi üste para vererek sağlam parçayı bozdurmayalım.
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |