|
ABS lambası yandı |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
direk beyine yönelmeyin sensörlerde gözle kontrolde fiziksel bir hasar yoksa arızalı demekte çok mantıklı gelmiyor açıkcası soket bağlantılarını kontrol etsinler oksitlenme olabilir yada kablo içine su gittiyse bu tip sorunlara sebep olabiliyor. Ek olarak aracınıza sonradan elektrik aksamına xenon vs. bir işlem ugulanmışmıydı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Zakharion
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zakharion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
peugeot 307 aracımda abs çalıştığını biliyorum Sıkıntı yok Ama aracı çalıştırıken abs lambası çalışmıyor . Aynı şekilde yağ lambasıda çalışmıyor. Özel servis yağ lambası sıkıntı olursa yanar demişti. Aracım 2002 model. Muhtemelen yağ lambası ampulu ve abs lambası ampülü patlak. Bunu nasıl değiştirebilirim .
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
genelde sensör kaynaklı oluyor tekerdeki sensörleri kontrol edin çamur varsa temizleyin kablolarını kontrol edin
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Zakharion
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zakharion
|
teşekürler.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet model yılı aynı olsa bile araçtan araca yağ lambası değişebiliyor. Bu konuyu çözene kadar pek çok 206 sahibini tabiri caizse yolda durdurup aracını inceledim :) Benim araç da 2002 model 206. Kontağı açınca yag lambası yanmıyor. Ben de patlak olduğunu düşünüyordum. Bir gün yağ filitresi şistiği için trafik ışıklarında dururken yağ lambasını yakınca patlak olmadığını anladım. Bazı modellerde kontağı açınca yanıp sönüyor bazı modellerde ise servisin dediği gibi sadece problem olunca yanıyor. Abs lambası hakkında fikrim yok ama bildiğim kadariyla kontağı açınca yanıp sönüyor bir de devreye girince yanıyor.
|
|
Zakharion
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zakharion
|
teşekürler . Peki sizce ampul değişimi için yada kontrolü için elektrikçiye mi gideyim yada servise mi gitmem gerekli. Obd cihazında da arıza göstermiyor. 2002 model aracı olan varsa abs veya yağ lambası için aydınlatabilirse beni Mutlu olurum
Düzenleyen Zakharion - 31 Ocak 2020 Saat 18:28 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |