|
Sente Ustası |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
eray112
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2019 Konum: İstanbul karabü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam arabayı naptın sorunlar çözüldü mi
|
|
eray112
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2019 Konum: İstanbul karabü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İstanbul ümraniye çakmak fatih sultan mehmet sanayi sitesi tek yön oto şuayip usta tavsiye ederim.
|
|
ucanturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorunun sente olduğu kesinleşti. Şu an aksantrik sensörü fişini çektim. Kullanıyorum aracı. Yüzde on gibi bir performans kaybı dışında sorun yok. Sente ayarı için servise götüreceğim. Servis LPG yi söktürmeden bakmıyor. O yüzden şimdilik böyle idare ediyorum.. İlginize çok teşekkürler.
|
|
Sdam
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2019 Konum: Malayta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam naptınız sente ayarını yaptırdınızmı sıkıntı düzeldimi
|
|
rodrunner
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2021 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rodrunner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Konu eski tarihli fakat 308 1.6 vti otomatik aracımda düşük devirde gaz yememe sorunu yaşadım.Kartal sanayi Burhan ustaya götürdüm.Derdimizi anlattım kendiside tecrübeye çıktı ve ilk başta senteden şüohelendiğini belirtti.Aşamaları burdan yazarım bilgi açısından.Hayırlısı bakalım neler çıkacak.
|
|
2008 Peugeot 1.6 VTI AL4
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |