|
YAĞ BASINCI ÇOK DÜŞÜK / oil pressure too low |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
ykpbklr
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam üzerinden baya zaman geçmiş ama çözebildiniz mi
Bizde 1.6 vti 207cc aldık 7 ayda 1 defa kullanabildik oda Eskişehir den aracı getirirken Aşırı derece tekleme var zor yürüyor otomatik araç benzin ışığı yandığı anda kaç km hızda olursa olsun 3.vitese kilitleniyor benzin alınca normale dönüyo Tekleme bir türlü çözülemedi 'depolotion system faulty' yazdığı zaman araç deli gibi tekliyo Bunlar için beyinciye gitti. Adam sorun yok üst kapağı sökün dedi. Söküldü subaplar, subap gaytları, yuvaları gözleri hepsi sağlam bi Kapakçıklar tarafından yapıldı aracın üzerinde motora sekman atıldı '1 tanesi kırık çıktı' olacak diye sevindik. Ama olmadı 100 metre gitmedi hata verdi. 1 aydır yine başka beyincideydi tesisat açılıp biirsürü sorun bulduk yapıldı yazılıma bakıldı. Bizlik sorun yok kapağı sökün diyorlar.. Bu arada bu 2.tamirci ve yakınımız Danıştığım Kapakçılar tamirci ler mekanik sorun olsa hep yapar dedi böyle arasıra tekleyip ara sıra normale dönmez diyo . Araç genelde rolantiye düşünce tekleme başlıyor hatayı silene kadar devam Şimdide sizin sorun gibi yağ basınç uyarısı çıkıyo rolantide Gaza basınca sorun yok ve rolantide bu uyarı ya müdahale edilmezse diğer arızayı verip tekleme başlıyo 7000tl harcadık 1 adım gidemedik tekrar motor açılacak diyorlar 13000 TL'yi gözden çık diyolar. PSA grubu ustası yağ pompası zayıflamış ondan ısınınca yağ inceliyo basınç düşüyor dedi acaba pompa değişirse sorun düzelir mi? Çünkü bu araçlar yağ basıncıyla çalışıyor Selenoidin biri açsa diğeri açmasa arızaya düşer diye düşünüyorum Çözüm bulduysanız yardım lütfen
|
||
ykpbklr
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Size cevap yazdım forum kullanmayı tam beceremedim galiba yeniyim
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |