|
106 Spor Helezona Takoz Koyma |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
yucelmete
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ozgurbilteknik kardeşim aksesuarcıya de ki ön çeki demiri için halat ipi aksesuarı de kırmızı olanından bütün hondalarda var her araç için var çok büyük bi meblağa da değil ben 15 tl ye aldım antalya'dan. bide google'ye çeki ipi yazsanda görürsün zaten kardeşim.
Düzenleyen yucelmete - 05 Temmuz 2014 Saat 13:17 |
|
ozgurbilteknik
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ozgurbilteknik
|
Teşekkür ederim :)
|
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
KONUYU ŞİMDİ DOLAŞIRKEN GÖRDÜM ALÇAK DEYİP YAZDILARSA CEZAYI EĞER BANA HERGÜN YAZMALARI LAGZIM TAMPONUMYERE SÜRTMEKTEN ALT KISIMLARI KAÇINCIYA TAMİR ETTİĞİMİ UNUTTUM BİLE YERE TAM 3 PARMAK YAKINLIĞI VAR
|
|
change
|
|
yucelmete
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yucelmete
|
Antalyada oyledi kardesim. Ne yazikki yazdilar ve odemek zorunda kaldim yapicak bisi yoktu. Sonunda antalya polisi yuzunden sattim arabami |
|
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
bu konuyu geçen bi karşı komşum var trafik polisi ona sordum böyle dedim alçak diye ceza yazmışlar diye araca takılan lip varya o yüzden ceza yazıyorlarmış orjinal parça değil soradan aksesuar olarak konulduğundan hemde aracı alcak gösterdiğinden eza yazabiliyorlarmış benim aracı söyledim yerle bir diye senin tamponun alcak ona bişey diyemez ama o tampona lip ekle hemen cezayı yersin araca soradan modifiye parça taktığın için diyor neyse benim tamponda fiberden yapma onu anlamadı salak anlıcağın adam sana kafayı takmış hertürlü şeyden geçirirmiş
|
|
change
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |