Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

106 Spor Helezona Takoz Koyma

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: 106
Forum Tanımlaması: Peugeot 106 hakkındaki tüm makaleler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=35394
Tarih: 21 Kasım 2024 Saat 14:10
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 106 Spor Helezona Takoz Koyma
Mesajı Yazan: yucelmete
Konu: 106 Spor Helezona Takoz Koyma
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 17:51
Arkadaşlar spor helezon var aracımda. Polis yere yakın diye 80 liracık iteledi :) orjinali leylek gibi olacak eminim. Takoz taktırmak nasıl olur sizce bilgisi olan var mıdır ?Cry

Cevaplar:
Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 18:20
trafik polisi spor yay icin ceza mı yazdı? sebep neymis? Wacko yere yakınlık? cok sacma.. yapılan yol testlerinde, arabada kaliteli ürünler kullanılmak sartıyla, yere yakın arac trafikde daha güvenli sayılıyor. girilen virajlar, sollamalar ve yüksek hızlarda arac yere daha saglam basar.

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 19:14
Sebep yere yakın olmasıymış. Arabada sıkıntı yok öyle doğanlar şahinler gibi sekeleme veya vurma yok ama işte gelde polisime anlat bunu. 

Bahsettiğim araçta bu abartı bi basıklıkta inanın yok ya :(

http://hizliresim.com/mlZGbY" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 19:28
maaşallah arabanız cok guzel, bence yaylara da filtreye de donkunmayın. bozmayın güzelliği. denk gelmistir diyin geçin. bir daha olmaz umarım.

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 19:36
Teşekkür ederim :) denk geldi açıkcası ama her pazar orada olacaklardır ve her pazar dışarı çıktığımda durduracaklardır. Göründüğü gibi durdurmaya el verişli bir araç :)

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 21:51
Polisler bir değişik ya geçenlerde sabahın köründe 7 de çevırme yok bısey yok bır tane araç durdurdu ışıklarda rastgele sıslerı açmıştı adam neden açtın dedı hoşuma gıdıyor açtım fazla parlak yanmaz benımkıler ayarlı dedı adam ama durustluğunden bıle kazanamadı tavandakı folyadan tutta onune gelene kulup buldu memur onları hadı neyse tamam ama sızın durum dahada beter araç yere yakın dıye ceza kesılmesı bılmıyorum yorum yapmak ıstemıyorum.Böyle bakımlı özenerek yapılmış araçlara takıcaklarına kafayı gıdıp bı hurdalara el atsınlarda ınsanlığa bır yararları dokunur hıç değilse.Yüzlerce kazaya davetiye çıkaran emnıyetsız araç dolaşıyor trafıkte.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: menajer
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 22:02
Yere yakın her aracı trafik canavarı olarak goruyorlar gecmis olsun

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 22:06
Sağolun arkadaşlar bakalım başka çevirmede ne gelecek başımıza :)) leylek gibide binemicem buna kusura bakmasınlar :)

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 23:11
Yok mu Helezona takoz koyan arkadaşlar :)

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 23:26
helezona takoz nedir hic duymadım ama bence bisi koymayın, tehliteli olur.

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2014 Saat 23:29
Yükseltip trafiğe göstermem gerekiyo. Ceza'da not düştüler 7 gün izin verildi diye. Yaptırmazsam tekrar bi çevirmede bağlayacaklar.

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2014 Saat 01:16
cam filmi, egzoz cezalarındaki yaptırımı uyguladılar yani. aractan soktur gel dediler. anladım simdi. ben cezayla bitti sanmıstım.

Ermm

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2014 Saat 18:40
Böyle binicem bundan sonra polislere inat!

http://hizliresim.com/BXgNOL" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2014 Saat 01:12
çok yüksek diye ceza keserler buna Cool

-------------

Mesajı Yazan: impact
Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2014 Saat 11:55
geçmiş olsun.. kompleksli memur çok..
benimde arkaları 2 cm falan kaldırmam lazım aslında takoz vs olursa iyi olur

Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2014 Saat 18:34
Buna böyle binmem :) trafiğe gösterdikten sonra tekrar indireceğim zaten :)

Mesajı Yazan: candanxyz
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2014 Saat 10:27
Get ile yükseltebilirsin.

-------------
''Bay Z''

Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2014 Saat 00:19
Get derken ?

Mesajı Yazan: candanxyz
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2014 Saat 09:26
''get''Yayın üzerine koyulan takoz

-------------
''Bay Z''

Mesajı Yazan: ozgurbilteknik
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2014 Saat 09:58
yucelmete aracın ön çeki demirindeki aksesuarın adı nedir :) bir türlü anlatamadım tuninglere ne istediğimi en sonunda gittim benzer bir anahtarlık aldım taktım ama hem kısa kaldı hemde çok içime sinmedi yardımcı olursan sevinirim.

Mesaj Tarihi: 05 Temmuz 2014 Saat 13:14
ozgurbilteknik kardeşim aksesuarcıya de ki ön çeki demiri için halat ipi aksesuarı de kırmızı olanından bütün hondalarda var her araç için var çok büyük bi meblağa da değil ben 15 tl ye aldım antalya'dan. bide google'ye çeki ipi yazsanda görürsün zaten kardeşim.

Mesajı Yazan: ozgurbilteknik
Mesaj Tarihi: 07 Temmuz 2014 Saat 15:56
Teşekkür ederim :)

Mesajı Yazan: serdaralısan
Mesaj Tarihi: 05 Ocak 2015 Saat 15:58
KONUYU ŞİMDİ DOLAŞIRKEN GÖRDÜM ALÇAK DEYİP YAZDILARSA CEZAYI EĞER BANA HERGÜN YAZMALARI LAGZIM TAMPONUMYERE SÜRTMEKTEN ALT KISIMLARI KAÇINCIYA TAMİR ETTİĞİMİ UNUTTUM BİLE YERE TAM 3 PARMAK YAKINLIĞI VAR

-------------
change

Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2015 Saat 14:37
Orjinalini yazan: serdaralısan serdaralısan Yazdı:

KONUYU ŞİMDİ DOLAŞIRKEN GÖRDÜM ALÇAK DEYİP YAZDILARSA CEZAYI EĞER BANA HERGÜN YAZMALARI LAGZIM TAMPONUMYERE SÜRTMEKTEN ALT KISIMLARI KAÇINCIYA TAMİR ETTİĞİMİ UNUTTUM BİLE YERE TAM 3 PARMAK YAKINLIĞI VAR

Antalyada oyledi kardesim. Ne yazikki yazdilar ve odemek zorunda kaldim yapicak bisi yoktu. Sonunda antalya polisi yuzunden sattim arabami

Mesajı Yazan: serdaralısan
Mesaj Tarihi: 18 Şubat 2015 Saat 15:14
bu konuyu geçen bi karşı komşum var trafik polisi ona sordum böyle dedim alçak diye ceza yazmışlar diye araca takılan lip varya o yüzden ceza yazıyorlarmış orjinal parça değil soradan aksesuar olarak konulduğundan hemde aracı alcak gösterdiğinden eza yazabiliyorlarmış benim aracı söyledim yerle bir diye senin tamponun alcak ona bişey diyemez ama o tampona lip ekle hemen cezayı yersin araca soradan modifiye parça taktığın için diyor neyse benim tamponda fiberden yapma onu anlamadı salak anlıcağın adam sana kafayı takmış hertürlü şeyden geçirirmiş

-------------
change

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net