|
307 İçin Aux Girişi Uygulaması (Resimli anlatım) |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
amiral46
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2017 Konum: Gazintep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Resimleri göremiyorum,rica etsem pm olarak gönderebilir misinz
|
|
RMZNYLMZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam elinize sağlık uzun süredir aradığım bir konuydu resimleri açamıyorum bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz 545 438 34 50 bu numaradan ulaşabilirsiniz yapım aşamasını whatsaptan resim atma şansın olabilir mi görmeden çözmek çok zor yardımcı olursan çok sevinirim.
|
|
MUSADİGE
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2017 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba;
güzel paylaşım elinize sağlık. Aynı uygulamayı bende yapmak istiyorum. görseller açılmıyor. bana gönderme imkanınız var mı.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar malesef konu sahipleri resimleri yüklediği sitelerden kaynaklı olarak göremiyorsunuz. Ancak konu sahipleri elllerinde mevcut ise güncelleme yaparlar. Ama genelde çok aktif olamdıkları için resimlerin güncellenmesi biraz zor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
didim_09
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2018 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam anlatım için teşekkürler. Ancak fotoğraflar görübmüyor. Yeniden yükleme imkanı olursa seviniriz.
Son olarak sormak istediğim teyplerde RD3 ile RD4 nasıl ayırt edeceğiz. Benim aracım 2004 307 1.4 HDİ XR model. Kaset Çalar ve CD Changer özelliği var fakat ikisde çalışmıyor, radyoda arada sırada canı isterse çekiyor. AUX uygulaması için Aliexpresten hazır soketlerden alsam tayp üzerinde hazır yuva bulunuyor mu? Şimdiden teşekkürler. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |