|
Satılık Playstation 2 Gri Kalın Kasa ve Xbox Eski |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Sonic
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2008 Saat 12:31 |
|
Walla Satıom Billahi Satiom artık yeter arabaya biseler yapacaksak evden biseleri gozden cıkaracaz demektir :) hadi bakalım ilk satıs islemleri baslasın... Playstation 2 Gri Kalın Kasa + 2 orjinal kol + bir kaç oyun + memory card + chipli(chipin durumunu falan bilmem) Elimde Birde Xbox Siyah Kasa Var Tamamen Orjinal Chip YOK!!İki Orjinal Kol + Kendinden Memory 8gb galiba + Kumandası + Halo (oyun)
Takas Tekliflerinede Acıgım Mantıklı seyler olursa tabi... Fiyatlar Sondur |
||
Sonic
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Deran Abi SEn Seven Gel Al sunları elimden :)
|
||
uc9096
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ps çok para istiosun.. 100 verim..
|
||
! 34 Uc9096 !
|
||
Sonic
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayatta vermem
|
||
uc9096
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
peki o zaman.. umarım satarsın.. |
||
! 34 Uc9096 !
|
||
Sonic
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
inş satarız yaw satmazsakta sorun degil evde dursun guzel sus :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İnce kasa olsaydı. pazarlık yapardık ama bu kasa gelmez :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
satılık ince kasa var bende ps 2 ilk sahibi bnm çipli memori cartta var..okutuyum dedim kadiköye 90 ytl dediler bi git dedim adama ..200 ytl verdile elden satmadım kıyaamadım arkadaşlar..şimdi piyasada xbox360 çılgınlığı var düşünüyorum almayı sırf assasian creed için..
|
||
Sonic
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu ince kasayı neden tercih etmek ister millet anlamam mantıken kalınkasa daha iyi acıklayim neden oldugunu icinde daha cok ve daha iyi fan var bu nedenle makina ince ye gore daha gec ısınır.Isınan makina donmaya baslatır oyunu ayrıca kalın kasada harici hardisk yeri vardır yani ornek olarak internet cafelerde gormusunuzdur direk oyunlar hazırdır hic cd takmazlar cunku hd ye kaydetmişlerdir bu imkanınıızda var boylece 50 oyun cd si almak yerine netten indirip bi tane harici harddiske atarak kalın ps 2 de 50 oyunu bi arada bulabilirsiniz. Ayrıca Kalın Kasa saglamlık bakımından daha iyi ve son olarak ince kasamda vardı onceden lensi bozuldu yaptırdım yine bozuldu nedeni ise makinanın fazla ısınması.Birde boyle dusunun derim... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satıslar
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İyi satışlar..
|
||
Sonic
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yanlıs yere acmısım konuyu admin tasırsa sevinirim ve GÜNCELLLLLL
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Sonic
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mantıklı dusun benim makina mı daha cok sogutur fan acısından genislik acısından senin kucuk makinanın mı?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bence pahalı satıyporsun 250 ytl ye ince kasa ve full ler var
ama yinede hayırlı satışlar
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
BURAKCIM SENIN ARAC BENZINLIMIYDI
GUZEL BI PARCA VAR ELIMDE TAM SANA GORE TAKASLIK |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
KARDEŞİM SEN SATMA MAKINAYI BANA HEDIYE ET
BENDE SENİN O BENDEN İSTEDIĞIN BI ŞEY VARDI HATIRLARSAN GITMEDEN BENDE O KONUYU HALLDEYIM (M) ANLADIN SEN ONU
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
paravan arkasında pazarlıklar |
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı satışlar
|
||
Sonic
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hangi konu yaw ben nie hatırlamıom ole bise :) deran abi konusalım... :)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |