![]() |
|
Kampanya P.T. T-shirt 10 TL - Anahtarlık 5 TL |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2010 Saat 23:44 |
Sipariş vermek için isterseniz bu başlık altından isterseniz info@peugeotturkiye.com adresine mail atarak veya pm yoluyla bana bilgilerinizi gönderip, hesap numaramıza ödemeyi yapmanız yeterli olacaktır. Ödeme yaptıktan en geç 2 gün sonra siparişiniz Yurtiçi Kargo ile Alıcı ( sizin tarafınızdan ) ödemeli olarak gönderilecektir. Finansbank Şube : 01028 - Hasanpaşa / İstanbulNot : Bilgilerinizi gönderirken istediğiniz ürünü/ürünleri, adınızı soyadınızı, telefon ve adresinizi eksiksik bildirmeniz her hangi bir aksilik çıkmaması için gereklidir. İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Ürün Resimleri ![]() ![]() ![]() Düzenleyen GökhaN - 14 Temmuz 2011 Saat 23:47 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ürünler çok guzel pişman olmazsınız ;)
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süpper olmuş aga , hanım kıskanmıştı tişörtü zati. du bi bakam boş bi zaman bulursam bankaya uğrarım yine:))
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Bende dün anahtarlık aldım , kalite. Almanızı tavsiye ederim arkadaşlar
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
çoluğunu çocuğunu sevindir güzel ağbim geell...
![]() |
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
bende hem anahtarlık hemde t-shirt aldım beyaz tshırt ler sıyahlara göre daha güzel ve havalı duruyor, tüm üylerimize şiddetle tavsiye ederim , hep destek tam destek
![]() |
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
bu arada ben seri üretimden önce yapılan numune baskıları (hem siyah hem beyaz t-shirtte) deneme amaçlı yıkattım,herhangi bi deforme yok..uzun süre giyilebilecek bir ürün..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Alalım anahtarı :)
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
bende siyah tişört ve parlak anahtarlık aldım.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
up
|
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yurt disina servis yok galiba :( |
|
![]() |
|
CaN1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2010 Konum: Çarşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
kargo ile gönderilebilir aslında biz yurtiçi kargo olarak yurtdışına taşıyoruz fakat kargo ücreti pahalı olur ve ücreti göndericiden tahsil ediliyor yurtdısı kökenli kargo firmaları ile bile yollansa en aşağı 60 tl gibi bir kargo bedeli olur ve bide gümrükten geçermi geçmezmi orasıda ülkesine göre muamma oluyor
|
|
![]() |
|
Nürnberg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Az önce sipariş için pm attım.. anahtarlıklar hoşuma gitti açıkçası.. |
|
Seçkin ALTUN
1981/ANKARA B RH + İ.SİYAHI 308 VTİ |
|
![]() |
|
Kısa surede sıze donus yapılacaktır .
ilgınız ıcın tesekkur ederız
|
|
![]() |
|
+ |
|
![]() |
|
siparişiniz alınıp pm cevaplanmıştır. ilginiz için teşekkürler |
|
![]() |
|
CaN1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2010 Konum: Çarşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Bende pm attım =)
|
|
![]() |
|
satışlar devam ediyorrr.
|
|
![]() |
|
t-short ve anahtarlık bu sabah elime geçti ürünler gercekten çok güzel ve kaliteli hızlı kargo içinde ayrıca teşekkür ederim herkese öneririm |
|
MicroManiacLine
|
|
![]() |
|
hayırlı olsun
gule gule kullanın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |