![]() |
|
106 Quicksilver Gösterge paneli ve kokpit ışıkları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2009 Saat 00:03 |
Arkadaslar indigo kadran yerine acaba kadrandaki lambaların rengi değiştirilerek gösterge panelini mavi yapabilirmiyim yada böyle bir uygulama yapan varmı.2.konu ise kokpitte bulunan Ac,Dörtlü,rezistans gibi butonlar ve üst tarafta bulunan kompresör hava çıkışını arttırdıgımız 1-2-3-4 yazan çevirmeli buton ve sıcak soguk ayarı yapılan bölümdeki ışıklandırmanın rengini nasıl değiştire bilirim :D
Umarım anlatabilmişimidir.Acıkcası Nasıl Yapılır bölümümüzde yer alabilecek ve bana çok yardımcı olucak bir konu olur eger renk değiştirmenin bir yolu var ise.Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gösterge zemini turuncu.. alttan hangi ışığı verirseniz verin kırmızı tonunda yanıyor.. Sadece yeni 307 ve üstünde pertinaksa lahimli renkli led olduğu için onlarda değişince renk değişebiliyor.
|
|
![]() |
|
MertCakbak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Sanırım kadran için yapılması gereken zemini değiştirmek peki ya kokpit ışıkları için yapılacak bişey varmı
Düzenleyen MertCakbak - 22 Mayıs 2009 Saat 18:47 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinali güzel napıcan bosver ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
:D değişiklik olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Şimdi ben Quick imin kokpit ini ve kadranı renklendiremiyecekmiyim yani :(
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Ne yazıkki Haşim in dediği gibi aynen
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Ben bir sefer denemiştim.. ortaya çıkan renk rezildi.. Hatta forumda resmi vardı ama bulamadım bi türlü :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Çok teşekkür ederim sizlerin önerisi sayesinde bosuna zaman kaybedip aracımı mahvetmekten kurtuldum
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ısıklı ısıklı olsun istiyorsan arabanın içi al bitane 100 liraya büyük devir saati 6 7 renk oluyor galiba onlar tak sol köseye tamamdır.
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Peki arkadaslar indigo kadran bulabileceğim bir yer biliyormusunuz
|
|
![]() |
|
ilicik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
yazılanların hepsini bir kenara atın
benim 2001 106 quiksilver kadran renklerini değiştirdim hatta 16 renk yanıyor
kalorifer renkleride mavi yaptım
kadran da film falan yok ne renk verirsen o renk yanar
face ekle beni göstereyim videosunu volkan ilicik yaz
|
|
![]() |
|
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
arkadaşım sana yardımcı olabilirim ! tarif edersem sen yapabilirmisin ? el becerin varmı ?
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
forumda mehmet1965 var benim aracımın eski sahibi o kendisi kadran ışıklarını değiştirmiş sana nasıl yapacağını anlatabilir. iletişim kurabilirsin.
|
|
![]() |
|
yaman_yusuf38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2011 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yaman_yusuf38
MERHABA KARDEŞİM BENDE 2001 QUİK KULLANICISIYIM AYNI SENIN ISTEDIĞİN ŞEYİ BENDE DÜŞÜNDÜM VE KARAR VERDİM YAPMAYA VE ŞUAN KULLANIYORUM OLMAZ DİYEN ARKADAŞLAR BOŞA KONUŞUR BEN ŞAHSEN YAPTIM VE MUKEMMEL OLDU MAVİDE OLUR YEŞİLDE İSTERSEN 7 RENK TE OLABİLİR ŞERİT LED DİYE BİŞEY VAR ARACIN ORJİNALLİĞİNİ BOZMADAN YAPILABİLİR BENİM YAPTIGIM GİBİ SANA BİR LİNK VEREYİM BAKMANI İSTERİM BENİM YAPTIĞIM AYNEN BUNUN GİBİ OLDU KADRAN FALAN DEĞİŞTİRMEDİM BENCE SEYRET LİNK: http://www.youtube.com/watch?v=vTGrBHyJPys&feature=related Y@M@N
![]() |
|
YAMAN
|
|
![]() |
|
yaman_yusuf38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2011 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yaman_yusuf38
KESİNLİKLE OLMAZ DİYE BİRŞEY YOKTUR KARDEŞİM
|
|
YAMAN
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yaman_yusuf38
SANA KATILIYORUM ARKADAŞIM
|
|
YAMAN
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
olur olmaz diye birşey yok ama ne kadar randıman verir orjinali gibi olurmu ilerde sorun açarmı bunlarıda göz önünde bulundur bu işin ehli olan elektronikçi bulmalısın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yaman_yusuf38
ben zaten oto elektirikcisiyim biraz elektirik bilgisi olan varsa yapabilir şu kadarda garanti vereyim ledlerin ömrü kadar garanti
|
|
YAMAN
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |