![]() |
|
Android Ekran Takılan Peugeot 308 Saat Ayarlama s |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dadaş Pejo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2024 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dadaş Pejo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2024 Saat 21:37 |
Sayın forum sakinleri. Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. 2013 Model Peugeot 308 1.6 E-HDI Sportium paket araç aldım.
Araçta YT7260L adında bir Android Ekran takılı. Bu ekran takılı olduğu için aracın kendi saatini ayarlayamıyorum. İnternetten baktım, bazı videolarda farklı bir marka Android Ekran üzerinden araç saatini ayarlayabiliyorlar. Ben de kendi Android ekranımı bayağı kurcaladım ama böyle bir menü göremedim. Aynı Android ekrandan kullanan varsa yardımcı olabilir mi. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |