![]() |
|
ARAC 100 ÜEÇİNCE TİTRİYOR VE FAN SESİ GİBİ UĞULTU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
A.AYYILDIZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2022 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı A.AYYILDIZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2022 Saat 19:29 |
Merhabalar aranıza yeni katıldım. 2000 model 206 1.4 xr araç aldım arabaya yabancıyım araç 100 ü geçince kendini atacak yer arıyor ve uğultu geliyor bu normalmidir. Aracı farklı motorculara götürdüm motorun çok iyi olduğunu söylediler yağ filtr değişimlerini yaptırdım rot ayarı yaptırdım ama düzelmedi sebebini bilen arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Turkmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar, öncelikle araban hayırlı olsun. Uğultunun sebebi 100'den sonra araba kelebeği daha fazla açıp içeri daha fazla hava almasından kaynaklı olabilir. Araç 100'den sonra hızlanmak için daha fazla güce ihtiyaç duyuyor. İlk aklıma gelen bu, kendini atacak yer arıyor derken direksiyon felan mı titriyor? Eğer buysa sebebi lastiklerin düzensiz aşınmasından, jant yamukluğundan ya da balans bozukluğundan olabilir.
|
|
![]() |
|
A.AYYILDIZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2022 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı A.AYYILDIZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler . Evet çok fazla titreme yapıyor direksiyon,zaptetmesi zorlaşıyor yolda gezmeye başlıyor birde sürtünme sesi gibi ses geliyor sanki taşlı yolda gidiyormuş gibi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı A.AYYILDIZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rot ayarı , balans ayarı , fren diskleri taşlandı ve balataları değişti, gaz ayarı yapıldı sorun düzeldi arkadaşlar belki başına gelecek olur aklınızda olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |