![]() |
|
Otomatik Kapı Kilitlemeyi İptal Edemiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AlperKayahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AlperKayahan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2021 Saat 20:20 |
Merhaba herkese, iyi forumlar. Peugeot 206 X-line 2003 model bir araba aldım. Benzer konuları çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Aracımın bilgi ekranı altında sadece dörtlü butonu var. Yani kapı kilitleme butonu bulunmuyor. Fakat araba 10 km/s hıza çıktığında kapılar otomatik kilitleniyor. Bunu iptal etmek için bilgi ekranı altındaki kilit tuşuna basılı tutmak gerekiyormuş fakat o buton yok benim aracımda. Bu fonksiyonu iptal etmenin başka yolu nedir acaba?
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildiğim kadarıyla sahip olduğun yıl üretiminde bu özelliği araç bsi ye bağlanarak aktif veya pasif yapılıyor. Şu özellik açıp kapatmacı arkadaşlara uğraman gerekecek. Daha yeni yıl üretimlerinde bahsetttiğin tuş işe yapılıyor. .
|
|
![]() |
|
AlperKayahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AlperKayahan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım, teşekkür ederim cevabınız için.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |