|
2008 Smeg Güncelleme Problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
erensami
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2020 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2020 Saat 10:52 |
Merhaba arkadaşlar peugeoth 2008 2014 model aracıma smeg ekran güncellemesi yapmak istedim 5.12 sürümü vardı en son 5.43 gibi bir srüm yükleneibliyor diye okudum internete.
ilgili dosyayı indirdim flasha attım aracı çalıştırıp flası taktım güncellemek ister misiniz diye mesaj geldi evet dedim biraz bekledi kopyalanıyor vs. dedi. sonra işlem bitti ekran yeniden başladı peugeoth logosunda kaldı 1 saat bekledim tam hiçbir şey olmadı. Bende kapattım aracı açtım aynı, sabah aklkıp tekrar açtım aynı. Sanırım brick oldu. nasıl düzeltebilirim.
|
|
erensami
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2020 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
FLash diski değiştirdim yeniden yükledim oldu ekran açıldı ama inanılmaz yavaş ve donuyor. 5.43 sürümde
|
|
Peugeotgtline2008
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeotgtline2008
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bu tarz güncelleme işlemleri öncesinde mutlaka cep telefonunuz ile aracı Wifi üzerinden İnternete bağlı duruma getirmelisiniz. Güncellemede Usb içerisine atılan Lisans vs gibi bilgileri araç internetten sorguluyor . Sorgulayamaz ise açılmama vs gibi sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz.bilginiz olsun
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |