Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Enjektörler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Enjektörler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
omerb Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı omerb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Enjektörler
    Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2019 Saat 00:00
Orjinalini yazan: Ssedo Ssedo Yazdı:

Merhaba son durum nedir ben daha yeni gelen enjektörü yapamadım ama yukarıda bobin ölçümü mü anlatan dosta teşekkür ediyorum yakın zamanda bende öleceğim ama biraz daha açma şansınız var mı tam nasıl ölçeceğiz anlamadım 

Merhaba. Öncelikle bir avometren olması gerekli. Onu ohm kademesine alıyorsun. Ortadaki iki bobin ucuna avometre problarını değdiriyorsun. Böylelikle 2. Ve 3. Silindir ateşleme direncini ölçüyorsun. Sonra en baştaki sağlı sollu ikisini ölçüyorsun. Sende avometre yoksa herhangi bir tv tamircisi veya elektronikciye ölçtürebilirsin. Değerleri resimle. Bizimle paylaş 
Yukarı Dön
Ssedo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ssedo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2019 Saat 11:38
Merhaba son durum nedir ben daha yeni gelen enjektörü yapamadım ama yukarıda bobin ölçümü mü anlatan dosta teşekkür ediyorum yakın zamanda bende öleceğim ama biraz daha açma şansınız var mı tam nasıl ölçeceğiz anlamadım 

Düzenleyen GökhaN - 23 Aralık 2019 Saat 16:50
Yukarı Dön
Ssedo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ssedo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2019 Saat 11:37
Merhaba son durum nedir ben daha yeni gelen enjektörü yapamadım ama yukarıda bobin ölçümü mü anlatan dosta teşekkür ediyorum yakın zamanda bende öleceğim ama biraz daha açma şansınız var mı tam nasıl ölçceğiz anlamadım 
Yukarı Dön
Karacocuk24 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Karacocuk24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2019 Saat 13:42
bir tane kablo var içindeki tel gözüküyor demişsin ve izole etmemissin ise onunla başla  araci uzun süre benzinde kullanmayinca benzin haritası diye birşey var o bozulunca lpgyede etkisi baya oluyor ustana danış ama imkanın varsa 1 hafta yada 2 hafta sadece benzinde kullan sonra tekrar ayar yaptır ayarida yolda yaptır bir diğer deyimle afr dedikleri sistem var diğer ismi yol ayarı birde enjektorlerini temizlet özel sıvıları var iyi bir LPG ustasına vardır

Düzenleyen Karacocuk24 - 21 Aralık 2019 Saat 13:43
Yukarı Dön
Pejoant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pejoant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2019 Saat 15:26
Orjinalini yazan: omerb omerb Yazdı:

Öncelikle aracının rolantide çalışıyor olması, gayet iyi. Yani araç stop etme sorunu olmaz. Çünkü boşa aldığında zaten rolantide çalışıyor. Benzin enjektörü ile lpg enjektörü farklı. 

Ateşleme bobini ölçümünü yapalım. Benzin, lpg ye göre daha çabuk yanabilen bir yanıcı. Eğer ateşleme bobinin ilk ateşlemeleri zayıf yapıyorsa bu sorun ondan olabilir belki. Ama yağmurlu havalarda sorun artıyorsa, bobin üzerinde bir kaçak olma olasılığıda var. 
Araçta grup ateşleme bobini var. Bobini yerinden sök, 2 adet civata tutuyor. Bobinde 4 uç var. Başlıklardaki silikon parçaları sök. Nasıl söktüğünü mutlaka resimle. Sonra bu nerden çıktı vs deme. 
Orta iki uç birlikte ölçülecek, en sağ sol uç birlikte ölçülecek. 
Ölçü aletini ohm moduna getir. 
İki uç arasını 3,1k ohm ölçmen gerekli. Çok daha aşağı değerse veya değer sürekli değişiyorsa sorun var demek. Ayrıca bobin iletim yerlerinde ve yaylarda oksit olmayacak. Silikon parçalarda yırtılma olmayacak. 

Bu kontrolde sonra herşey normal diyelim. Yapacağın olay şu,

Lpg ayarı yapıldıktan sonra bir kaç gün sorun olmuyor diyorsun. O zaman o ayar ekranının resmini çek. Verilen değerleri not et. Sorun tekrarladığında ayarlara bakın. Sizin ayarladığınız değerlerle aynı mı.? Yoksa değişmiş mi. Yani lpg beyni ayarları hafızasında tutamıyorda olabilir. Ayrıca rolantide sorun yok ise, araba rolantideyken lpg enjektörü kontrolü yapman olmaz. Zaten rolantide düzgün çalışıyor. Araç boşta iken tekleme yaptığı devir aralığında kontrol et. O devirdeki, lpg regülatör sıcaklığını kontrol et. Kısacası olay anındaki değerleri kontrol etmeniz gerekecek. 

Yağmurlu havalarda stop etme sorunu da ateşleme sistemine su geliyorun delaleti gibi. Buji ve ateşleme bobini kontrolü olması lazım. Sen bujilere bak mutlaka. Büyük ihtimalle bobin ve buji arasında bir olay var. 

Bütün dediklerinizi pazartesi deneyip durumu size bildiricem. Çok teşekkür ederim bilgiler için. Bende bu kadar araştırıyorum çünkü enjektörlerden kaynaklandıgını düşünmüyorum o yüzden araştırıyorum uzun zamandır. Umarım bu dedikleriniz ile sorunu çözeriz. Bu yapılanlar sonucu bobinler sağlam çıkarsa eğer gerçektende 2 enjektör bozuk olabilir.Disapprove bakalım görücez Tongue 
Yukarı Dön
omerb Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı omerb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2019 Saat 05:36
Öncelikle aracının rolantide çalışıyor olması, gayet iyi. Yani araç stop etme sorunu olmaz. Çünkü boşa aldığında zaten rolantide çalışıyor. Benzin enjektörü ile lpg enjektörü farklı. 

Ateşleme bobini ölçümünü yapalım. Benzin, lpg ye göre daha çabuk yanabilen bir yanıcı. Eğer ateşleme bobinin ilk ateşlemeleri zayıf yapıyorsa bu sorun ondan olabilir belki. Ama yağmurlu havalarda sorun artıyorsa, bobin üzerinde bir kaçak olma olasılığıda var. 
Araçta grup ateşleme bobini var. Bobini yerinden sök, 2 adet civata tutuyor. Bobinde 4 uç var. Başlıklardaki silikon parçaları sök. Nasıl söktüğünü mutlaka resimle. Sonra bu nerden çıktı vs deme. 
Orta iki uç birlikte ölçülecek, en sağ sol uç birlikte ölçülecek. 
Ölçü aletini ohm moduna getir. 
İki uç arasını 3,1k ohm ölçmen gerekli. Çok daha aşağı değerse veya değer sürekli değişiyorsa sorun var demek. Ayrıca bobin iletim yerlerinde ve yaylarda oksit olmayacak. Silikon parçalarda yırtılma olmayacak. 

Bu kontrolde sonra herşey normal diyelim. Yapacağın olay şu,

Lpg ayarı yapıldıktan sonra bir kaç gün sorun olmuyor diyorsun. O zaman o ayar ekranının resmini çek. Verilen değerleri not et. Sorun tekrarladığında ayarlara bakın. Sizin ayarladığınız değerlerle aynı mı.? Yoksa değişmiş mi. Yani lpg beyni ayarları hafızasında tutamıyorda olabilir. Ayrıca rolantide sorun yok ise, araba rolantideyken lpg enjektörü kontrolü yapman olmaz. Zaten rolantide düzgün çalışıyor. Araç boşta iken tekleme yaptığı devir aralığında kontrol et. O devirdeki, lpg regülatör sıcaklığını kontrol et. Kısacası olay anındaki değerleri kontrol etmeniz gerekecek. 

Yağmurlu havalarda stop etme sorunu da ateşleme sistemine su geliyorun delaleti gibi. Buji ve ateşleme bobini kontrolü olması lazım. Sen bujilere bak mutlaka. Büyük ihtimalle bobin ve buji arasında bir olay var. 

Düzenleyen omerb - 20 Aralık 2019 Saat 05:52
Yukarı Dön
Pejoant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pejoant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 23:44

sorunu detaylı yazarmısın.

Sabahları ilk çalıştırmada araç ilk marşta çalışıyor mu.?
Su eksiltmesi var mı.?
Hararet göstergesi hangi seviyelerde.?
Tekleme hangi devirlerde yapıyor.?
Sürekli tekleme mi yapıyor, yoksa arada düzeliyor mu.?

Baştan anlatayım size. Aracı 8 ay önce aldım. 8 ay önce aldığımda da rolantide dalgalanma,yolda giderken kırmızı ışığa doğru frene basarken stop etme, yolda sağa sokağa girerken debriyaja basma ve vitesi giderken boşa atma anında araba stop ediyordu. ilk aldığımda aracı 8 ay önce bu sorunlar vardı. ben umursamadım binmeye devam ettim. 6. veya 7. ayda tekleme başladı ve stop etme arttı. tamirciye gittim usta kontrollerini yaptı baya uğraştı ama sorunu bulamadı. lpg ustasına gittim tamirciye git lpg ayarında sorun yok dedi ama tamircide bulamadı. pejoyu gören usta attı başından. en son başka lpg ustasına gittim lpg ayarı ve kalibrasyon ayarı yaptı sorun düzeldi ancak 2 enjektör değişecek bunlar bozuk dedi. başka bir tamirci enjektörler sağlam fişlerini çekere kontrol etti hepsi tepki veriyor bozuk olsa hiç tepki vermez motor aynı rolantide çalışır bunlar saglam bobinlerde sorun vardır dedi. başka ustaya gittim motoru açtı baktı motor sesini dinledi falan rolanti motoru değişicek dedi ve oradan hızla uzaklaştım kaçtım. lafın gelişi değil gerçekten kaçtım. LOL lpg ustası ayar yaptıktan sonra düzelmişti ama 3 gün sonra sorun yine tekrarladı ancak bu sefer eskisi kadar durum kötü değildi. rolanti dalgalanması yok denecek kadar az olmaya başladı. stop etme olayı ortadan kalktı yağmurlu havada stop etmişti 1 kez ondan başka etmedi. tekleme olayı var şuan sadece buda 2 bin devirin altında gaza yüklenince 2 3 tekliyor sonra düzeliyor. sanırım performansta düştü tam emin değilim. benzinde hiç sorun yok ama. enjektörler bozuk olsa benzinde de bu sorunu yapmaz mı ? sonuçta benzinde enjektörlerden geçiyor. Su eksiltme yok. hararet göstergesi olması gereken yerde hiç sorun yok onda. tekleme 2 bin devirin altında yapıyor ama tam güç alacakken. sürekli yapmıyor. bazen gaza basınca direk gidiyor bazen tekleyerek gidiyor. arabaya 4 gün binmedim havalarda soguktu hemen çalışmaz sandım ama tek marş aldı çalıştı. EK OLARAK: Yağmurlu havada dolarşırken tekleme daha çok artıyor rolantide çok bozuluyor dururken. yağmurlu havalarda pek sürmemeye özen gösteriyorum bunun yüzünden AngryCry

Düzenleyen Pejoant - 19 Aralık 2019 Saat 23:49
Yukarı Dön
omerb Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı omerb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 23:04
sorunu detaylı yazarmısın.

Sabahları ilk çalıştırmada araç ilk marşta çalışıyor mu.?
Su eksiltmesi var mı.?
Hararet göstergesi hangi seviyelerde.?
Tekleme hangi devirlerde yapıyor.?
Sürekli tekleme mi yapıyor, yoksa arada düzeliyor mu.?
Yukarı Dön
omerb Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı omerb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 22:52
şakırtı sesi genelde enjektörlerden gelir. 

Enjektörler bir valf gibi sürekli açılıp kapanır. Yaklaşık 30.000-60.000 km ömürleri var. 
Sizin aracınıza kaç km dir takılmış. 

Yukarı Dön
Pejoant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pejoant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 22:34

benzinde nasıl araç. Var mı tekleme

benzinde canavar gibi. keşke hep benzinde kullanabilsekte araba sürmenin keyfi çıksa :) kaputu açınca şakırtı sesi geliyor birde ince demirler birbirine vurur gibi o neden olur ki

Düzenleyen Pejoant - 19 Aralık 2019 Saat 22:37
Yukarı Dön
omerb Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı omerb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 21:15
benzinde nasıl araç. Var mı tekleme
Yukarı Dön
Pejoant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pejoant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 20:45
Orjinalini yazan: sonerkyl sonerkyl Yazdı:

lavatonun hangi serisi

Eklemeyi unuttum ek olarak kaputu açınca şıkırtı sesi geliyor.
Yukarı Dön
talip206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı talip206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 18:33
206 da buji kablosu yok bobin kafaları direkt buji üzerine oturuyor.  
Bobin arızalı olsa benzinde de tekleme yapar. Benzinde daha az yaparken lpgde daha hissedilir olur. Ama yine de benzinde de  kendini belli eder.
Yukarı Dön
Pejoant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pejoant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 18:29
Orjinalini yazan: Ssedo Ssedo Yazdı:

Umarım çözersiniz aynı sorun bende de var benzinde sorunsuz çalışıyor lpgde tekliyor ve rölanti aşırı dengesiz ve titreşimli internetten enjektör aldım enjektörü temizleyip yeniden taktım ama düzelmedi oringleri iyice yıpranmış internetten aldığım henüz gelmedi
Atiker benim sistem

Öncesinde bujileri değiştirdim yine düzelmedi 

Sanırım ya lpgnin diyafram dedikleri parçasında o da nette 150 lira civarı en son çare olarak bobin geliyor aklıma bilgisi olan yazabilir mi 206 1.4 de buji kablosu var mı buji kablosundanda yapabilir yazmışlar 

Bujileri kendim söküp temizledim. söktükten sonra farkettim ateşleme kablosumu emin olamadığım bir kablonun birinde tel gözüküyordu. yani dışında ki koruyucu yırtılmış tel kısmı 2 cm kadar dışarda gözüküyordu. acaba o yapar mı diye düşündüm ama dokunmadım öyle bıraktım. titreme bende yok rolantide dengesizlik yok ama düşük devirde hep yapmasada tekleme yapıyor. lpg ayarını yaptırtınız mı hiç ?
Yukarı Dön
Ssedo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ssedo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 18:20
Umarım çözersiniz aynı sorun bende de var benzinde sorunsuz çalışıyor lpgde tekliyor ve rölanti aşırı dengesiz ve titreşimli internetten enjektör aldım enjektörü temizleyip yeniden taktım ama düzelmedi oringleri iyice yıpranmış internetten aldığım henüz gelmedi
Atiker benim sistem

Öncesinde bujileri değiştirdim yine düzelmedi 

Sanırım ya lpgnin diyafram dedikleri parçasında o da nette 150 lira civarı en son çare olarak bobin geliyor aklıma bilgisi olan yazabilir mi 206 1.4 de buji kablosu var mı buji kablosundanda yapabilir yazmışlar 

düzenleme: lpg beynine giden elektrik kablosunda temassızlık varmış aküden gelen, sonunda kendim buldum beyin değişecek diyen tamirciler mi ararsınız işi uzun sürecek diyen mi :)

Düzenleyen Ssedo - 16 Haziran 2022 Saat 01:13
Yukarı Dön
Pejoant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pejoant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 18:15

aracın regülatöründe sıkıntı olabilir hocam. birde bunu lpg beyninde yazar genelde motor bölümünde görebilirsiniz.  çünkü lavatonun orjinal enjektörleri biraz pahalı 

Evet internette 600 tl yazıyor :/ enjektör olayı kesin değil ama hangisine inanmalıyım bilemedim. enjektörleri söküp kotrol ettiğimiz zaman her enjektör sökümünde motorun rolantisi değişmeye başlıyor. enjektörler bozuk olsa bu bu rolanti düşmesi olmaz aynı çalışır motor dediler doğru değil mi ? araç şuan başkasında emanet verdim. yarın gündüz modelini bulursam size yazacağım. bir yandan da ya enjektör bozuksa ve böyle kullanmaya devam edersem motor zarar görürse diye de korkuyorum. ama size şöyle söyleyeyim. ben bu aracı 2018 mayısın sonunda aldım. aldığım ilk günde rolanti dalgalanması ve stop etme vardı. böyle 7  ay kullandım 7 ayın sonunda tekleme çıktı ortaya. enjektör arızalı dediler işte. lpg ayarı yaptılar sorun düzeldi 2 gün sonra rolanti devir düşme gitti ama tekleme kaldı. sanki performansta düştü bilmiyorum belki psikolojiktir. şuan lpg de 2.vites 45 km hızı görüyor. zorlarsm 50 + km hız. enjektör bozuk ols 2.vites 45 km hızı görür mü ? 
Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 17:27
aracın regülatöründe sıkıntı olabilir hocam. birde bunu lpg beyninde yazar genelde motor bölümünde görebilirsiniz.  çünkü lavatonun orjinal enjektörleri biraz pahalı 
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
Pejoant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pejoant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 16:57

lavatonun hangi serisi

Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. hangi serisi olduğunu bilmiyorum bunu nasıl öğrenebiliriz ? Bugun bir tamirci ustaya gittim durumu anlattım benim baktığım şekilde enjektörlere baktı ve bunlar sağlam dedi. Tekleme başka şeyden ötürü yapıyordur dedi. Lpg ayarı yaptırdıktan sonra düzelmişti dedim ya bir süre sonra tekrar başladı ama bu sefer sadece tekleme var rolanti düşme var ile yok arasında. şimdi enjektörler bozuk mu değil mi bunu anlayamadık. biri bozuk diyor biri değil diyor. Nasıl çözüm bulabilirim anlayamadım
Yukarı Dön
sonerkyl Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sonerkyl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2019 Saat 15:43
lavatonun hangi serisi
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.
Yukarı Dön
Pejoant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Pejoant Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2019 Saat 15:12

merhabalar sizin yaptıgınız fiziki kontrol hocam çalışıyor olması sıkıntılı olmadığı anlamına gelmez muhtemelen debi ayarları bozulduğu için böyle bir sıkıntı olabilir. fiyat çok söylemiş usta 350 tl ne ya . muhtemelen pc ile baktıgında enjektör süreleri faklıdır ondan  dolayı

Evet çok para istedi banada çok geldi. netten baktım bende de kararsız kalmıştım bunlar olur mu diye. birde benim lpg markası lovato atiker enjektör olur mu ?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1863 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6653 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 108 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 104 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 102 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 698 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 103 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 139 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 837 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 324 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 518 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 399 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107777 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1643 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3397 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10348 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9268 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1157 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1394 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
talip206 3
selahattnsahman 3
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English