![]() |
|
Automatic Gear Fault' arızası 2004 model 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tal3zz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2019 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2019 Saat 09:21 |
Merhabalar formda yeniyim 307 1.6 2004 model yarı otomatik aracım var geçen yaz sıcak havalarda yokuş çıkarken hararet yükseliyor vites arızası veriyordu ve sadece kar modunda kullanıma izin veriyordu radyatörü değiştirdim ve şanzuman yağını sorun bitti fakat şimdilerde ise yokuş aşağı inerken sert firen yaptığımda aynı hata geliyor ustaya gittim makinaya bağladı ve yağ basıncı hatası diye bir uyarı geliyor .Daha önce başına gelmiş ve sorunu çözmüş bir arkadaş varmıdır bilgisi olan bilgi verirse çok sevinirim şimdiden teşekküler.
|
|
![]() |
|
Frt-Aydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 159 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Frt-Aydin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
basınc hatası veriyorsa ve kar ve sport ısıklarıda yanıyosa yağınıda değiştirmissin
selenoid lerden kaynaklı olabilir. ben bizzat şahit oldum bi ustada aynı senin hatayı veriyodu adam selenoidleri değiştirmis hala aynı hatayı veriyodu ugras ugras çözememis adama sordum araç beynine tanıttin mi diye adam bön bön suratıma bakıyo bende bi dene bişey kaybetmezsin dedim. yeni bir takım selenoid aldı taktı çalıştırmadan beyne tanıttı hataları sildi ve sorun ortadan kalktı. demem oki işini iyi bile ustaya biraz fazla para vererek yaptırman senin için daha faydalı aolacaktır.
|
|
![]() |
|
Tal3zz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2019 Konum: MUĞLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkürler bir kaç form ve yazıda da sizin dediğiniz gibi selonit denen 2 takım şeklinde parça varmış onu değişitirip bilgisayarda ayar yapılıyormuş en kısa zamanda onu yapacağım birde ara ara airbag fault diye bir yazı geliyor bilgisayara bağlattım o hata çıkmıyor ara ara gelip ötüp gidiyor
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle aramıza hoşgeldin.şanzuman için arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış. airbag hatasıda iki sebepten olabilir biri far sinyal kolu airbag sargısı - ikincisi koltuk airbağ varsa aracında koltuk altındaki kablolarda kopukluk oluyor ondan olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Sonere ek olarak direksiyonun alt plastiğini sök sana göre sag tarafta kahverengi soket var o gevseyince de hata verebiliyor. Onu söküp geri tak bakalım.
|
|
![]() |
|
Öncelikle hoşbuldum ve ilgi alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum nasip olursa ayın 15 de bakıma sokacağım bir bir yazılan uyğulamaları yaptracağım.Koltuk altı soketlerine baktım onlarda çıkma olmamış lakin kabloları bilmiyorum temassızlık olabilir direksiyon altı plastiğinede bakacağım tekarar teşekküler.Not: Ben muğlada yaşıyorum bu bölgede bidiğiniz tavsiye edebileceğiniz iyi bir usta yada servis var mıdır ???
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |