![]() |
|
206 1.4 hdi abs , akü lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
madblood ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2017 Saat 14:53 |
Arkadaşlar merhaba,
Bi sıkıntı hakkında fikrinizi almak isterim. Benzer konular var ama sıkıntıya çare olmadı. 206 1.4 hdi feeline kafasına göre sarı ABS, bazen akü lambası yakıyor. Bazen tek tek, bazen beraber, bazen hiç biri. Akü şarjını kontrol ettirdim, normal. Frenleri boş arazide denedim, abs çalışıyor. Akü bence normal, marşta, çalışmasında, farlarda falan bir sıkıntı yok. Arıza kodunu sildirdim, fakat zamanla tekrarlıyor. Yardımlarınız teşekkürler. Bursa'da işi çözebilecek usta bilen varsa da öneriye açığım.
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
akü ışığını genelde kontaktan yapıyor.akü lambası yandığında kontaktaki anahtarı sağa sola oynatın muhtemelen sönecektir bazen bende de böyle oluyor. abs ışığı normalde akü kaynaklı yanar fakat kontak sıkıntı yaratınca o da bundan etkileniyor olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |